Hillewaere Verzekeringen: uw ontspanning in veilige handen

Verz pleziervoertuig FB headerbeeld 1 - Hillewaere Verzekeringen

Hillewaere Verzekeringen: uw ontspanning in veilige handen

Of u deze zomer uw verre zonvakantie inruilt voor een staycation in eigen land of niet, uw ontspanning in uw eigen pleziervoertuig verdient de exclusieve bescherming van Hillewaere Verzekeringen. Zo kan u ook dicht bij huis zorgeloos genieten van uw vrije tijd.

 

Volledig verzekerd

Een tochtje met uw boot of oldtimer is pas helemaal onbezorgd wanneer u ook kan rekenen op een optimale verzekering. Wat als u onvoorziene schade heeft of te maken krijgt met een aanvaring, botsing of diefstal? Het afsluiten van de juiste verzekering is een absolute noodzaak om ten volle te kunnen genieten van uw pleziervoertuig. Bij Hillewaere Verzekeringen is niet alleen uw voertuig verzekerd, ook aan alle opvarenden of passagiers en de volledige inboedel wordt gedacht. Zelfs eventuele ziekte van de schipper, piloot of chauffeur wordt op een professionele manier opgevangen.

 

Op maat van uw plezier

In het bezit van een plezierboot, jacht, helikopter of private jet? Ieder voertuig is uniek en elke situatie is anders. Bij Hillewaere Verzekeringen zetten we daarom vol in op maatwerk. We bieden de meest optimale formule die perfect afgestemd is op uw behoeftes en situatie. Indien gewenst, creëren we zelf het verzekeringsproduct dat u nodig heeft. Want exclusief plezier, daar hoort een buitengewoon goede bescherming bij. We maken er bij Hillewaere Verzekeringen een zaak van deze voor u te vinden.

 

Zonder zorgen genieten van uw vrije tijd? Contacteer ons nu via verzekeringen@hillewaere.be of bel ons op +32 (0)14 55 10 11. Samen gaan we op zoek naar die verzekering die het beste bij u en uw pleziervoertuig aansluit.

OFFERTE AUTOVERZEKERING