Kunst verzekeren is een kunst

shutterstock 722977612 scaled - Hillewaere Verzekeringen

Kunst verzekeren is een kunst

Bij Hillewaere verzekeringen maken we daar ‘een’ (kunst)werk van.

U wilt uw favoriete kunstwerken optimaal beschermen, altijd en overal. Dat begrijpen wij. Hillewaere Verzekeringen biedt daarom 100% sluitende kunstverzekeringspolissen aan om zo u w volledige risico te dekken. Een mooi en waardevol object verdient optimale bescherming.

Wist u bijvoorbeeld dat wanneer een reeds verzekerd kunstwerk door schade een deel van zijn waarde verliest, onze polissen zowel de restauratiekosten als een mogelijk waardeverlies dekken? Of dat nieuwe aankopen van kunstwerken in binnen- en buitenland meteen worden opgenomen in uw bestaande polis, inclusief het transport naar huis?

Myriam - Hillewaere Verzekeringen

Kunstexperte Myriam Klug
We laten niets aan het toeval over dankzij onze expertise in eigen huis. Commercieel adviseur Myriam Klug is kunstexperte, of beter – kunstpassionista, in hart en nieren en kan rekenen op een enorm netwerk aan kunstkenners, galerijhouders en taxateurs. Zij beheert voor Hillewaere Verzekeringen op een unieke manier een veelzijdige klantenportefeuille van kunstverzamelaars en -liefhebbers tot professionals.

Persoonlijk advies en betrouwbare expertise
Haar persoonlijk advies, gefundeerde netwerk en betrouwbare expertise maakt van Hillewaere’s kunstverzekeringen state of the art verzekeringsproducten aan een aantrekkelijk tarief, 100% risicodekkend. Hillewaere Verzekeringen neemt u graag mee op pad doorheen een 100% sluitend verzekeringscontract.

U zal merken dat deze boeiende wandeling helemaal niet duur hoeft te zijn, niettegenstaande de zeer uitgebreide voorwaarden.

Ben jij ook kunstliefhebber in hart en nieren?
En wil je het met Myriam hebben over kunst en verzekeringen? Bel haar op het nummer +32 3 380 10 91 of stuur een mailtje naar myriam.klug@hillewaere.be!

OFFERTE AUTOVERZEKERING