Nominatie Trends Gazellen 2020

Nominatie Trends Gazellen 2020

Het nieuwe jaar is alvast buitengewoon goed gestart voor Hillewaere Verzekeringen. We zijn namelijk genomineerd voor de Trends Gazellen 2020. Een prestigieuze prijs die het tijdschrift Trends uitreikt aan snelgroeiende, economisch goed draaiende bedrijven. We zijn dan ook enorm trots dat we hier met onze organisatie deel van mogen uitmaken!

“Trends Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van ons economisch landschap vormen. Stuk voor stuk competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn.” (Trends)

Trends selecteert haar laureaten op basis van groei in omzet, personeel en toegevoegde waarde en dit over een periode van 5 jaar. Wie het beste scoort op deze 3 pijlers mag de gazelle mee naar huis nemen. Met Hillewaere Verzekeringen behoren we tot de top middelgrote groeibedrijven in de provincie Antwerpen. Het is voor ons de eerste keer dat we met fierheid prijken op deze economische hitlijst.

Bij Hillewaere Verzekeringen staan we garant voor een degelijke kennis en uitgebreide service. We geloven er dan ook sterk in dat oprechte betrokkenheid en een persoonlijke dienstverlening de bouwstenen zijn voor een langdurige klantrelatie. Onze kantoren zetten zich dagelijks voor de volle 100% in en daar plukken we nu de vruchten van.

We willen bij deze dan ook graag onze collega’s, klanten en partners bedanken voor deze fantastische nominatie en het jarenlange vertrouwen in ons bedrijf. Merci!

De regionale uitreiking voor de provincie Antwerpen vindt plaats op woensdag 4 maart 2020. Op woensdag 1 april 2020 weten we wie de nationale prijs in de wacht sleept.

OFFERTE AUTOVERZEKERING