Autoverzekering

De Hillewaere Autoverzekering

Zorgeloos genieten van uw wagen staat voorop. U weet dat uw wagen ten allen tijden over voldoende vermogen beschikt, dat geeft een goed gevoel. Een Hillewaere autoverzekering doet daar nog een schepje bovenop. Weten dat uw trotse bezit goed verzekerd is, brengt rust en vertrouwen. Dat geeft u een veilig gevoel waardoor u nog intenser van uw wagen kunt genieten.

 

Uw wagen verzekeren doen wij op maat. Afhankelijk van het juiste type en merk (Mercedes, Bentley, Porsche, Tesla, Ferrari, Aston Martin, enz.) en de correcte specificaties bieden we formules en oplossingen die perfect afgestemd zijn op uw persoonlijke situatie. Keer op keer gaan we op zoek naar de meest optimale dekking van uw wagen. Straffer zelfs: indien nodig creëren we zélf het verzekeringsproduct dat u nodig hebt. Hiervoor kan Hillewaere een beroep doen op de expertise van gespecialiseerde binnen- en buitenlandse verzekeringsmaatschappijen.

 

Zo kunnen wij de scherpste premies in autoverzekeringen bieden op de markt! Bekijk hieronder enkele voorbeelden en vraag uw offerte op maat aan, direct op onze website!

Voorbeeldpremies

Klik door op het merk naar keuze voor enkele voorbeeldpremies
Uiteraard kan u voor elk merk terecht bij ons.

Gunstige afschrijving – lage eigen risico’s/franchises – hoge no-claimkortingen – prijzen onder voorwaarden

OFFERTE AUTOVERZEKERING