Is uw bedrijf beschermd tegen computercriminelen? Dek uzelf in met onze CyberContract-verzekering

Is uw bedrijf beschermd tegen computercriminelen? Dek uzelf in met onze CyberContract-verzekering

Wist u dat Belgische bedrijven jaarlijks samen zo’n 100 miljoen euro losgeld betalen aan cyberhackers? Deze bedrijven vallen ten prooi aan zogenoemde gijzelsoftware waarbij ze geen toegang meer hebben tot hun eigen computernetwerk. En kunnen dus vaak niet anders. Bescherm uw bedrijf tegen deze cyberfraude en dek uzelf in met onze CyberContract-verzekering. Zo houdt u de economische schade bij een aanval minimaal. 

 

Ransomware, een aanval op uw ICT-infrastructuur

 

De meest gebruikte methode van cybercriminelen is het besmetten en gijzelen van computernetwerken met ransomwareDit digitale beestje versleutelt bestanden zoals klantgegevens en financiële informatie en zet het bedrijfsnetwerk op slot. Pas wanneer er voldaan is aan de eisen van de hackers, geven ze het besturingssysteem opnieuw vrij. 

 

Deze online criminaliteit is vaak gericht op KMO’s. Om imagoschade en inkomstenverlies te beperken, stemmen ze daarom meestal in met het betalen van losgeld. Het alternatief, niet betalen, zou namelijk een nog grotere, economische kostprijs met zich meebrengen.

 

Stel uw bedrijf veilig met onze CyberContract-verzekering 

 

Een cyberaanval helemaal voorkomen, is jammer genoeg onmogelijk. Maar met een goed noodplan beperkt u de schade altijd en is het economische verlies minimaal. 

 

Met onze CyberContract-verzekering beschermt u uw bedrijf tegen risico’s zoals cyberafpersing, data-aansprakelijkheid, herstelkosten en meerOnze cyberspecialisten zoeken samen met u naar de juiste formule, op maat van uw bedrijf. Zo bent u steeds zeker van de meest optimale dekking en legt u uw bedrijf in veilige handen. 

 

Onze specialisten in cyberbescherming komen graag eens bij u langs om de cyberveiligheid van uw bedrijf te testen en u van professioneel advies te voorzien. Plan nu een afspraak in via 014 55 10 11 of mail naar verzekeringen@hillewaere.be 

OFFERTE AUTOVERZEKERING