Nieuws

Hillewaere pARTY: the aftermovie

Dit was onze Hillewaere pARTy. Een topploeg van 200 medewerkers samengebracht op een buitengewone locatie (de Verbeke Foundation), met een kunstzinnige teambuilding (met aangepaste kledij) en een geweldig avondfeest. One company, one team, one goal. Samen naar een fantastische toekomst.

Hillewaere Groep breidt fors uit en neemt 7 verzekeringskantoren over in Vlaanderen en Brussel

We hebben met Hillewaere Groep onze eerste overnameplannen succesvol afgerond en nemen in totaal zeven verzekeringskantoren in Vlaanderen en Brussel over. Dankzij deze forse uitbreiding verdubbelen we meteen in omvang, tot 200 medewerkers en een omzet van 24 miljoen euro.

Zorgeloos en goed verzekerd op skivakantie

Skiën en snowboarden is vooral veel fun, maar de sneeuwfanaat kan maar best beslagen op het ijs, en de sneeuw, komen. Een goede voorbereiding is alles. En dan hebben we het niet alleen over het klaarmaken van de skilatten en op internet zoeken naar de beste après-ski. Met Hillewaere ga je zorgeloos en goed verzekerd op skivakantie.

Hillewaere kerstvideo

Onze mensen wensen u gezellige dagen en een warme thuis.

Hillewaere’s Kerstballenjacht *AFGELOPEN*

Bedankt voor jullie deelname aan Hillewaere’s Kerstballenjacht. De winnaar is ondertussen bekend. Deze gaf ons het juiste aantal Hillewaere-kerstballen door en wint dus een magische fotoshoot voor zichzelf en het gezin.

Welkom aan R. Duwel & Partners

R. Duwel & Partners is per 1 oktober 2021 onderdeel geworden van de Hillewaere Groep. We heten het team van Duwel in Genk van harte welkom binnen ons bedrijf.

Hillewaere’s Haunted House: feit of fabel? *AFGELOPEN*

Bedankt voor jullie massale deelname aan onze griezeligste wedstrijd van het jaar. De 5 winnaars zijn ondertussen bekend. Zij hadden alle antwoorden juist en winnen dus een exclusieve Hillewaere-geurkaars.

PERSBERICHT: Meerderheid Vlamingen vergeet brandpolis aan te passen na grote binnen- en buitenwerken

De Vlamingen hebben vorig jaar massaal de binnen- en/of buitenruimte van hun woning aangepakt. Toch heeft slechts een minderheid ook spontaan zijn brandverzekering aangepast. Liefst één op de vijf woningen blijft zo stevig onderverzekerd en dat is een risicovolle situatie, zo merkt Hillewaere Verzekeringen op. Zeker nu door corona meer elektrische toestellen lang draaien en er meer geklust wordt, wat het risico op brand verhoogt.

Werken aan uw woning uitgevoerd? Vergeet dan zeker niet uw verzekeringspolis aan te passen

De voorbije jaren is het aantal ernstige woningbranden merkbaar gestegen. Waarom? Omdat we nu eenmaal anders leven dan pakweg 20 jaar geleden. Onze huidige woningen staan vol met elektronische apparaten die voortdurend worden opgeladen. We vergeten bovendien al te vaak om onze verzekeringspolis aan te passen. Zo is maar liefst één op de vijf woningen onderverzekerd.

Hello Insurance: Innovatieve groei binnen Hillewaere Groep

In het kader van InsurBlog, de kennisdatabank van WeGroup, nodigt Arvid De Coster, CEO bij WeGroup, elke twee weken een vooruitstrevende industrieleider uit op z’n sofa voor een boeiend interview.

OFFERTE AUTOVERZEKERING