Pensioensparen

Pensioensparen

Geniet maximaal van de bestaande fiscale mogelijkheden en bouw tegelijkertijd een aanvullend pensioen op. Start nu met pensioensparen en verzeker uzelf van een gezonde financiële toekomst. Het wettelijke pensioen volstaat immers vaak niet meer, daarom legt u best nu al een reserve aan. Zo moet u later niet inboeten aan uw huidige levensstijl en kan u volop blijven genieten van het leven.

 

Heeft u reeds een pensioenplan lopende bij een andere verzekeringsmaatschappij of bank? Geen enkel probleem, u kan steeds kosteloos overschakelen.

150X150-icoon-VERZ-1-26

Kan ik pensioensparen?

U bent minstens 18 jaar oud en u betaalt personenbelasting in België? Goed nieuws! Dat betekent dat u recht heeft op een fiscaal voordeel tot 30% en tegelijkertijd kunt sparen voor een aanvulling op uw pensioen.

150X150-icoon-VERZ-2-27

Wanneer kan ik starten?

Starten met pensioensparen kan op elk moment. Hoe vroeger u begint, hoe meer kapitaal u echter ontvangt op de pensioengerechtigde leeftijd. De minimum looptijd van een contract is bovendien 10 jaar. Op tijd beginnen is dus de boodschap!

150X150-icoon-VERZ-18

Kan ik nog switchen?

Het loont ongetwijfeld de moeite om uw huidige pensioenplan eens kritisch te bekijken. Zeker wanneer de beheerskosten bij uw huidige contract hoog oplopen, is het het waard de switch te maken. Vraag nu een vergelijking aan onze adviseurs en ontdek het verschil in eindkapitaal.

150X150-icoon-VERZ-17

Bespaar belastingen

Betaalt u te veel belastingen? Met een pensioenplan spaart u jaarlijks tot €980 en geniet u bovendien van een fiscaal voordeel tot 30%. Dit komt neer op een belastingvermindering van €294 per jaar tot het jaar waarin u de pensioengerechtigde leeftijd bereikt.

150X150-icoon-VERZ-20

Spaar op uw eigen tempo

Starten met pensioensparen moet niet onmiddellijk aan het maximale bedrag. Hoeveel u spaart, kan u dus zelf kiezen. U kan reeds vanaf €40 per maand aan pensioensparen doen, waarbij ook het fiscale voordeel van 30% geldt.

150X150-icoon-VERZ-19

Beperk kosten

Weet u wat u betaalt voor uw pensioenplan? Bij Hillewaere Verzekeringen zijn we volledig transparant over de kosten die u kan verwachten. Indien u reeds aan pensioensparen doet, kijk dan zeker eens naar de huidige kosten en vraag aan onze adviseurs om een vergelijking op te stellen. Zo weet u zeker dat uw gespaarde reservepotje niet verloren gaat.

Voordelen van pensioensparen bij Hillewaere Verzekeringen

  • ✔ Uw Hillewaere verzekeringsmakelaar als vaste vertrouwenspersoon. Hij of zij kent u, luistert naar u en geeft u deskundig advies.
  • ✔ De mogelijkheid om met kleine bedragen en op uw eigen tempo te sparen.
  • ✔ De expertise van professionele beheerders.
  • ✔ Transparantie over de verwachte kosten: geen verborgen kosten.

Start nu met pensioensparen

Wil u nu starten met pensioensparen? Of wil u weten wat u kan besparen door van verzekeringsmaatschappij of bank te veranderen?

 

Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend uw persoonlijke offerte.

    OFFERTE AUTOVERZEKERING