Private

Particuliere Verzekeringen, Voor u & uw gezin

In het kader van uw privaat leven kunt u te maken krijgen met een ongeval, een schade die door u wordt veroorzaakt of onrecht dat u wordt aangedaan. Gelukkig kunnen de meeste risico’s waaraan u eventueel blootgesteld zou kunnen worden, ondergebracht worden in een verzekeringscontract.

car square 2 - Hillewaere Verzekeringen

U bent de trotste eigenaar van een exclusieve bolide, de meest geschikte bedrijfswagen of de perfecte stadsauto;

Vervolgens heeft u een goede verzekering nodig. Met een verzekering via Hillewaere Verzekeringen hoeft dit zeker niet duur zijn. Zo rijdt u met uw wagen nog een stuk prettiger.

 

MEER INFO >>

 

VRAAG EEN OFFERTE OP MAAT >>

 

INFO OVER LoJACK ANTIDIEFSTAL >>

Uw voertuig

woning square privat - Hillewaere Verzekeringen

Een ongeluk zit meestal in een klein hoekje, maar de gevolgen kunnen groot zijn. Kortsluiting, een omgewaaide boom, een gesprongen waterleiding, inbraak zijn willekeurige voorbeelden van veel voorkomende schades. Schade is vervelend, maar het mag uw nachtrust niet bederven. Met een goede en voordelige brandverzekering in het beheer van Hillewaere Verzekeringen wordt u deze zorg ontnomen.

Uw woning

gezin square 1 - Hillewaere Verzekeringen

Ook in het kader van uw privaat leven kunt u te maken krijgen met een ongeval, een schade die door u wordt veroorzaakt of onrecht wat u wordt aangedaan. Gelukkig kunnen de meeste risico’s waaraan u eventueel blootgesteld zou kunnen worden, ondergebracht worden in een verzekeringscontract.

Uw gezin

gezondheid square - Hillewaere Verzekeringen

Misschien wel het meest kostbare bezit… gezondheid! Maar niet te koop, dus is een goede verzekering van essentieel belang. Gelukkig heeft Hillewaere Verzekeringen een ruime ervaring en expertise in huis op het gebied van zorgverzekeringen.

Uw gezondheid

gezin square - Hillewaere Verzekeringen

Ook bij de invulling van uw vrije tijd zijn vaak een aantal verzekeringen noodzakelijk of aangewezen. Wij halen de twee meest voorkomende verzekeringen aan, maar er zijn natuurlijk tal van andere mogelijkheden zoals B.A. Jager, verzekering van de jetski of de golfcar.

Uw vrije tijd

optimisation - Hillewaere Verzekeringen

U wilt het vast ook beleven… de onbezorgde oude dag. Maar hoe gaat u uw plannen realiseren zodra u stopt met werken? En wat als uw partner plotseling komt te overlijden? Een goede vermogensplanning helpt u een duidelijk beeld te verkrijgen van de verschillende situaties waarin u terecht kan komen. Voor al uw vragen rond de toekomst van uw gezin, uw woning of uw onderneming helpen wij u graag verder. MEER INFO >>>

Uw toekomst

OFFERTE AUTOVERZEKERING