Professional

Professionele verzekeringen

U wenst uw onderneming te verzekeren tegen de juiste risico’s? Heeft u personeel in dienst? Overleeft uw bedrijf een cyberincident? Contacteer Hillewaere Verzekeringen voor meer info.

corporate square 1 - Hillewaere Verzekeringen

Het opstarten en leiden van een KMO vergt veel tijd, energie en investeringen. Uw KMO verzekeren tegen de juiste risico’s is dan ook van groot belang. Een risicoanalyse uitgevoerd door een professionele verzekeringmakelaar in overleg met de accountant van het bedrijf, is essentieel om uw belangen optimaal te beschermen.

Uw bedrijf

corporate square - Hillewaere Verzekeringen

Heeft u personeel in dienst, dan worden u bepaalde wettelijke verplichtingen opgelegd voor de bescherming van uw werknemers. Met de toekenning van extralegale voordelen kunt u uw personeel nog beter beschermen én aan uw bedrijf verbinden.

Uw Personeel

financial square2 - Hillewaere Verzekeringen

In de zaak heeft u als bedrijfsleider genoeg ervaring met het opmaken en afsluiten van jaarrekeningen en financiële plannen, maar hoe zit het met uw persoonlijk financieel plan? Hoe kunt u als bedrijfsleider uw financiële toekomst veilig stellen? Gelukkig zijn er ook hier heel wat fiscaalvriendelijke verzekeringsoplossingen. Hillewaere Verzekeringen staat ook de bedrijfsleider bij in zijn verzekeringen met de nodige kennis van zaken.

Uw financiele zekerheid

cyber square - Hillewaere Verzekeringen

Als bedrijf steunt u op de goede werking van uw ICT-infrastructuur. Wat als ze gekraakt wordt en gegevens in verkeerde handen terecht komen, of faalt door een of ander incident? Een beschadiging van uw informaticasysteem kan ernstige gevolgen hebben.

KLIK HIER DOOR VOOR MEER INFO

CyberRisks

OFFERTE AUTOVERZEKERING