Hillewaere’s Haunted House: feit of fabel? *AFGELOPEN*

1200X628px fb Halloween2021 Groep - Hillewaere Verzekeringen

Hillewaere’s Haunted House: feit of fabel? *AFGELOPEN*

Bedankt voor jullie massale deelname aan onze griezeligste wedstrijd van het jaar. Hopelijk hebben jullie plezier gehad in het feit van fabel onderscheiden van onze 5 horror stories. Niet zo eenvoudig, he? We geven jullie hieronder graag nog de juiste antwoorden mee.

FEIT

De trap en de glazen tafel
Onderduiken in de kelder
De moordvilla

FABEL

Botten op zolder
Een onaangename verrassing

De 5 winnaars zijn ondertussen ook bekend. Proficiat aan Marianne Erken-Klompien, Gerard Vanherk, Tom De Pauw, Mariëlle Guntlisbergen en Jorn Duthoo. Zij hadden alle antwoorden juist en wisten de schiftingsvraag het dichtste te benaderen. Zij winnen dus een exclusieve Hillewaere-geurkaars.

Ook bedankt aan alle andere deelnemers.


We kennen ze allemaal. De verhalen over spookhuizen met ronddwalende, eenzame geesten of onverklaarbare gebeurtenissen die er plaatsvinden. Het ene verhaal is vaak nog enger of gekker dan het andere. Maar wat nu als we je vertelden dat we bij Hillewaere echt al horror stories hebben meegemaakt? Geloof je ons en kan jij feit van fabel onderscheiden? Doe mee met onze griezeligste wedstrijd van het jaar en win een exclusieve Hillewaere-geurkaars* om jouw thuis na al die “horror” extra gezellig te maken. 

*We geven 5 kaarsen van maar liefst 1 kg weg. Lees snel verder hoe je deze kan winnen.

Hoe kan je winnen?

In het onderstaande wedstrijdformulier schotelen we je 5 horrorverhalen voor. Sommige zijn echt gebeurd, andere volledig verzonnen. Aan jou om te oordelen of ze waargebeurd zijn of dat het gaat om een wilde fabel. Kan jij alle 5 de verhalen juist raden? Dan maak je kans op een Hillewaere-geurkaars.  

Neem vooraf de spelregels nog even door om misverstanden te vermijden. 

Spelregels/praktisch

  • Er worden 5 exclusieve geurkaarsen weggegeven. 
  • De winnaars zijn degenen die het wedstrijdformulier volledig invullen, alle 5 de antwoorden juist hebben en de schiftingsvraag het dichtste benaderen. 
  • Enkel de eerste deelname is geldig en is dus de enige die telt. Het is niet toegelaten om meerdere keren deel te nemen met dezelfde naam of hetzelfde e-mailadres. Dubbele inschrijvingen worden eruit gefilterd. 
  • De wedstrijd loopt tot en met 31 oktober 2021, 17 uur. 
  • De winnaars zullen in de loop van de week nadien bekendgemaakt worden. 

Veel succes en Happy Haunting.

OFFERTE AUTOVERZEKERING