Hillewaere’s Kerstballenjacht *AFGELOPEN*

1200X628 FB Kerstactie21 - Hillewaere Verzekeringen

Hillewaere’s Kerstballenjacht *AFGELOPEN*

Bedankt voor jullie deelname aan Hillewaere’s Kerstballenjacht. Hopelijk hebben jullie plezier gehad in het zoeken naar en tellen van onze Hillewaere-kerstballen.

De winnaar is ondertussen ook bekend. Proficiat aan Ide Vandenbroucke! Zij gaf ons het juiste aantal door en wist de schiftingsvraag het dichtste te benaderen. Zij wint dus een magische fotoshoot voor zichzelf en haar gezin.

Ook bedankt aan alle andere deelnemers.

Benieuwd naar het juiste aantal Hillewaere-kerstballen? Bekijk dan de video hieronder.


De eindejaarsperiode is een tijd van warmte en gezelligheid. Klinken op nieuwe wensen en dromen die mogen uitkomen. Dankbaar zijn voor de vrienden en familie om je heen. Dat gelukzalige gevoel graag eens op beeld vastleggen? Daar zorgen wij voor. Ga met Hillewaere op Kerstballenjacht en maak kans op een magische fotoshoot voor jou en je gezin. Lees snel verder en ontdek hoe je deze fantastische prijs kan winnen.

Hoe kan je winnen?

Bij Hillewaere hebben we onze kerstboodschap dit jaar virtueel verpakt in een sfeervolle video. En uiteraard geen kerstvideo zonder kerstballen. Voor de gelegenheid lieten we onze eigen houten exemplaren maken, zoals je op de foto hieronder kan zien. Aan jou om te tellen hoe vaak deze Hillewaere-kerstballen in onze video in beeld* komen. Kan jij het juiste aantal doorgeven? Dan win jij een magische fotoshoot voor jou en je gezin.

*We bedoelen hiermee letterlijk elk beeld. Dezelfde kerstbal kan bijvoorbeeld vanuit 2 verschillende hoeken getoond worden. Beide beelden tellen dan mee voor het eindtotaal.

1ffbb37a 3957 457d 1a4a 92076077a9df - Hillewaere Verzekeringen

KLIK HIER of scroll door naar beneden om onze video te bekijken en op Kerstballenjacht te gaan.

Deelnemen kan door het onderstaande wedstrijdformulier volledig in te vullen.

Neem vooraf de spelregels nog even door om misverstanden te vermijden.

Spelregels/praktisch

  • De winnaar is degene die het wedstrijdformulier volledig invult, het juiste aantal kerstballen doorgeeft én de schiftingsvraag het dichtste benadert.
  • De winnaar dient zich te kunnen identificeren bij het ontvangen van de prijs.
  • Iedereen is vrij om deel te nemen aan deze wedstrijd, met uitzondering van eigen medewerkers en hun partners.
  • Enkel de eerste deelname is geldig en is dus de enige die telt. Het is niet toegelaten om meerdere keren deel te nemen met dezelfde naam of hetzelfde e-mailadres. Dubbele inschrijvingen worden gediskwalificeerd.
  • Hillewaere’s Kerstballenjacht loopt tot en met 31 december 2021, 17 uur.
  • De winnaar zal uiterlijk 2 weken nadien bekendgemaakt worden.
  • De fotoshoot zal doorgaan op een datum naar keuze in januari of februari 2022.

Veel succes en plezier aan alle Kerstballenjagers.

OFFERTE AUTOVERZEKERING