WIN! Test uw autokennis en maak kans op een fotoshoot met uw exclusieve wagen of oldtimer *AFGELOPEN*

1200X628 fotoshoot21 C - Hillewaere Verzekeringen

WIN! Test uw autokennis en maak kans op een fotoshoot met uw exclusieve wagen of oldtimer *AFGELOPEN*

Na een lange, grijze winter is de lente eindelijk weer in het land. Nu de zon zich steeds vaker laat zien en de temperatuur stilaan de hoogte in klimt, kriebelt het om opnieuw meer buitenshuis te vertoeven. Een lange wandeling in de natuur, sportieve fietstocht of een mooie buitenrit met uw favoriete wagen. Buitengewoon genieten! 

Als eigenaar van een exclusieve wagen of oldtimer kiest u natuurlijk het liefst voor dat laatste. En logisch ook! Zo een trots bezit moet aan de buitenwereld getoond worden. Om deze nog mooier in beeld te krijgen, helpen we met Hillewaere graag een handje mee. 

Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op een fotoshoot* met uw exclusieve wagen of oldtimer. Naast een prachtige fotoreportage krijgt u van ons bovendien ook een dibond fotokader met uw favoriete foto cadeau. Zo kan u ook binnen van de pracht van uw wagen genieten. 

*Ter waarde van €450,00. Niet cumuleerbaar met andere acties of inwisselbaar voor geld. Uitgevoerd door autofotograaf Kenny Leys, expert in exclusieve en luxe voertuigen. 

Hoe kan u winnen?

Als autoliefhebber bent u uiteraard op de hoogte van alles wat exclusieve wagens aangaat. We zouden die kennis daarom graag eens tot de test brengen. Kan u alle vragen juist beantwoorden? Dan maakt u kans op onze fantastische hoofdprijs. 

Deelnemen kan door het onderstaande wedstrijdformulier volledig in te vullen. 

Opgelet: er zijn enkele spelregels verbonden aan deze wedstrijd. Neem deze zeker door. 

Spelregels/praktisch

  • De winnaar is degene die het wedstrijdformulier volledig invult, alle vragen juist beantwoordt en de schiftingsvraag het dichtste benadert. 
  • Iedereen is vrij om deel te nemen aan deze wedstrijd, met uitzondering van eigen medewerkers en hun partners. 
  • Enkel de eerste deelname is geldig en is dus de enige die telt. Het is niet toegelaten om meerdere keren deel te nemen met dezelfde naam of hetzelfde e-mailadres. Dubbele inschrijvingen worden gediskwalificeerd. 
  • Het is de bedoeling dat de antwoorden geheim blijven zodat meerdere deelnemers hun autokennis kunnen testen. Deelnemers mogen de juiste antwoorden dus nergens verspreiden. Indien deze regel niet gerespecteerd wordt, worden ze automatisch gediskwalificeerd. 
  • De wedstrijd loopt tot en met 4 april 2021, 17 uur. 
  • De winnaar zal uiterlijk 2 weken nadien bekendgemaakt worden. 

Veel succes aan alle deelnemers!

OFFERTE AUTOVERZEKERING