Aperçus

Chez Hillewaere Assurances, nous disposons d'une expertise spécifique et expérimentée en interne. Nous sommes heureux de partager ces connaissances avec vous sous la forme de points de vue intéressants, de dossiers de contenu pertinent et d'articles d'actualité sur des annonces importantes ou des changements législatifs.
Roos Jochem 2

EXPERTISE VERZEKERD: Employee Benefits en de 'duty of care' vanuit uw onderneming

29 mars 2024
Entreprise, 
Entrepreneur, 
Expertise verzekerd
Employee benefits, beter gekend als extralegale voordelen kennen een explosieve opmars. Vanuit de ‘duty of care’ die u als werkgever heeft ten opzichte van uw werknemers, is het van belang om hierin mee te groeien. Zo worden op dit moment vaak niet alle voordelen ten volle benut en wordt nog te vaak het aanbod niet volledig afgestemd op de noden. We nemen u in dit dossier dan ook graag mee in de meest voorkomende niet-tastbare extralegale voordelen die bovendien op langere termijn verrassende rendementen kunnen opleveren.
Hillewaere Groep slaat handen in elkaar met Cambien Verzekeringen uit Kortrijk

Hillewaere Groep slaat handen in elkaar met Cambien Verzekeringen uit Kortrijk

26 janv. 2024
Général, 
Presse et publicité
We nemen met de Hillewaere Groep Cambien Verzekeringen uit Kortrijk op in onze organisatie. Dankzij dit partnership versterken we onze aanwezigheid op de West-Vlaamse markt. Na de integratie van Groep NBA uit Kortrijk in 2022, versterken we zo onze ‘Kortrijke hub’ met de broers Bruno en Frederik Cambien en hun medewerkers. “Wij zijn heel blij dat we onze dienstverlening in Kortrijk en omstreken samen verder kunnen uitbouwen”, klinkt het bij Jochen Blondelle, bestuurder Hillewaere Verzekeringen Kortrijk. ​
Hillewaere Groep blijft groeien en integreert Groep Garant uit Limburg

Hillewaere Groep blijft groeien en integreert Groep Garant uit Limburg

24 janv. 2024
Général, 
Presse et publicité
We slaan met Hillewaere Groep de handen in elkaar met Groep Garant uit Limburg. Hierdoor versterken we niet alleen de aanwezigheid op de Limburgse markt, maar kan Groep Garant, bestaande uit oorspronkelijk zes makelaarskantoren en zelf gefusioneerd eind 2022, ook verdere groei garanderen. “Dankzij deze consolidatie is er ruimte voor een nóg betere dienstverlening met aandacht voor lokale verankering”, zo stellen we allebei.
Header hillewaere on tour

Hillewaere On Tour brengt missie, opleiding en focus op welzijn naar alle kantoren

11 sept. 2023
Général, 
Presse et publicité
Om onze groei te vieren en onze medewerkers te belonen voor alle inspanningen, trokken we vorige week met Hillewaere ‘on tour’. Door de vele overnames van de voorbije maanden, groeide ons personeelsbestand in geen tijd uit tot maar liefst 200 medewerkers. Om van hen één ploeg te smeden die dezelfde missie en visie onderschrijft, kregen al onze kantoren bezoek van onze ‘gewrapte Hillewaere bus’.
Adobe Stock 259920819

5 onmisbare waarborgen in een autoverzekering

02 août 2023
Entrepreneur, 
Particulier
Kan u het zich voorstellen? U zit achter het stuur van uw nieuwe wagen, klaar om de weg op te gaan. Voordat u de motor start, wil u er natuurlijk zeker van zijn dat u goed verzekerd bent. Een goede autoverzekering is namelijk van essentieel belang om uzelf met een gerust gevoel in het verkeer te begeven. Het beschermt u tegen de financiële risico’s van schade en biedt u gemoedsrust, zodat u vol vertrouwen achter het stuur kan plaatsnemen.
Adobe Stock 439166548

Goede verzekering als sluitstuk van uw cyberplan

06 juil. 2023
Entreprise, 
Entrepreneur, 
Expertise verzekerd
Sinds 2021 begint het belang van een goede cyberverzekering door te sijpelen in de brede ondernemerswereld. Deze kanteling vertaalt zich in een versnelling van het aantal ondernemingen en hun zaakvoerders die zich bewust worden dat een cyberverzekering essentieel is voor de bedrijfscontinuïteit en dat het niet hebben van een dergelijke verzekering gezien kan worden als een bestuurdersfout. Dat hoeft niet te verbazen gezien de verregaande gevolgen die cyberincidenten op uw onderneming kunnen hebben.
2000 X1127 lancering Christies062023 V3

Hillewaere Groep wordt exclusieve licentiehouder voor Christie's International Real Estate Context

29 juin 2023
Général, 
Presse et publicité
We worden met Hillewaere Groep voor de komende 10 jaar de exclusieve licentiepartner van Christie's International Real Estate. Dit betekent dat we, als jarenlange gevestigde waarde in het residentieel vastgoed, als enige het exclusieve aanbod luxevastgoed op de Belgische markt mogen brengen onder het label Christie's International Real Estate. Tegelijkertijd krijgen we ook toegang tot het internationale netwerk van Christie's International Real Estate. Het Amerikaanse bedrijf Christie's is wereldwijd ook gekend als toonaangevend veilinghuis.
Adobe Stock 373507248 min

Cyberbescherming begint bij sensibiliseren

21 juin 2023
Entreprise, 
Entrepreneur, 
Expertise verzekerd
Wist u dat meer dan 50 procent van de cyberaanvallen (on)rechtstreeks te wijten is aan een menselijke fout? Cybercriminelen hebben namelijk maar één verkeerde klik of actie nodig om toegang te krijgen tot uw waardevolle bedrijfsgegevens. Als onderneming heeft u daarom een sociale verantwoordelijkheid om uw medewerkers te sensibiliseren. Want uw onderneming beschermen tegen cybercriminaliteit begint bij het continu bewustmaken en sensibiliseren van uw medewerkers over de gevaren en mogelijke risico’s ervan.
1 2 3