ANVERSA architecture & development

23 jul. 2024
Onderneming, 
Ondernemer, 
Vrije beroepen
Kristoff Goosens

Hillewaere Verzekeringen | Lesseliers & Co adviseert ons al meer dan 20 jaar zowel privé als professioneel. Initieel werden we overtuigd door hun pro actieve aanpak, de jaarlijkse evaluaties met een helder overzicht van de verschillende polissen en een zeer correcte schadeafhandeling.

Het team van Hillewaere Verzekeringen | Lesseliers & Co bestaat voornamelijk uit juristen, met een aantal pittige en pientere dames, en dat levert een bijzonder adequate dienstverlening op. Ik vind dat persoonlijk heel belangrijk.

Ons bedrijf begeleidt ondernemende families met tamelijk complexe nieuwbouw en/of renovatieprojecten. In onze overeenkomsten werd en wordt de tussenkomst van Hillewaere Verzekeringen | Lesseliers & Co structureel voorzien, omdat we dan zeker zijn dat alle betrokken partijen meer dan degelijk verzekerd zijn en onze bouwheren maximaal beschermd worden. Dat getuigt mijn inziens van een bijzonder groot vertrouwen.

Wij verwachten dat zij als makelaar steeds kritisch blijven toezien op de markt en de verschillende polissen en ons daarover degelijk informeren. De aangeboden producten moeten transparant blijven. Hillewaere Verzekeringen | Lesseliers & Co verstrekt ons correct, betaalbaar en onafhankelijk advies dat naadloos aansluit bij onze risico's, onze noden en onze verwachtingen.

Met de toetreding tot de groep geven zij aan hier maximaal op te willen inzetten, wat onze samenwerking voor de komende decennia zal bestendigen.

- Kristof Goossens | ANVERSA architecture & development


Gerelateerde artikelen

Bob van Loock

Van Loock Motoren

Bob Van Loock
Zaakvoerder Van Loock Motoren
Onderneming, 
Ondernemer
Wim Van Leuven

La Buena Vida

Wim Vanleuven
Zaakvoerder La Buena Vida
Onderneming, 
Ondernemer, 
Particulier
Michel Damad

Atelier Couture

Michel Damad
Zaakvoerder Atelier Couture
Onderneming, 
Ondernemer