Vlerick Business School

23 jul. 2024
Onderneming, 
Ondernemer
Patrick De Greve

Ik heb niet veel woorden nodig om onze jarenlange relatie met Hillewaere Verzekeringen | De Clercq-Verstichel te omschrijven: duurzaam ondernemerschap, professionele expertise en bovenal authentieke klantgerichtheid. Niet alleen bij de zaakvoerders, maar ook bij elke medewerker die ik mocht leren kennen, zitten deze zaden van de authentieke cultuur en onderliggende waarden ingebakken. Dit realiseren is wellicht een van de grootste uitdagingen van elke onderneming en de droom van elke onderneming. Proficiat hiervoor.

Doorgaans hebben mensen en ondernemingen een haat-liefde relatie met hun verzekeraar en makelaar. In onze samenwerking met Hillewaere Verzekeringen | De Clercq-Verstichel, in zowel makkelijke als moeilijke dossiers, had ik dit gevoel echter nooit. Ik voel in onze samenwerking een vorm van partnership die gebaseerd is op wederzijds respect en dankbaarheid met een grote dosis vertrouwen

Respect voor het professionalisme en ondernemerschap (twee woorden die hand in hand gaan) en dankbaarheid voor het ontzorgen in enkele schadedossiers waar we in de loop van de tijd mee werden geconfronteerd. Het is dan ook een kleine moeite om bevriende ondernemers die ons advies komen vragen over hun verzekeringsportefeuille, door te verwijzen naar Hillewaere Verzekeringen | De Clercq-Verstichel. En er blindelings op te vertrouwen dat zij zeer professioneel geholpen zullen worden.

Een ambitieus verzekeringskantoor dat uitdagende stappen zet inzake digitalisering en schaalvergroting kunnen wij als Business School alleen maar met applaus beantwoorden. Onze boodschap op Vlerick is "Dare, Care, Share" en bovenal vertalen we dit in "Take the leap". En daar zijn ze bij Hillewaere mee bezig.

- Patrick De Greve | Algemeen Directeur Vlerick Business School

Gerelateerde artikelen

Bob van Loock

Van Loock Motoren

Bob Van Loock
Zaakvoerder Van Loock Motoren
Onderneming, 
Ondernemer
Wim Van Leuven

La Buena Vida

Wim Vanleuven
Zaakvoerder La Buena Vida
Onderneming, 
Ondernemer, 
Particulier