La Buena Vida

23 jul. 2024
Onderneming, 
Ondernemer, 
Particulier
Wim Van Leuven

Mijn initiële contact met Hillewaere Verzekeringen was via een verantwoordelijke die het kantoor kwam voorstellen. Op dat moment waren we echter zeer tevreden van de samenwerking met ons toenmalige verzekeringskantoor en zag dan ook niet meteen een reden om te switchen. 

Op een bepaald moment had ik echter op privévlak een trackverzekering nodig op zeer dringende basis. Er zijn weinig verzekeringskantoren die dat aanbieden, maar ik wist dat ik bij Hillewaere Verzekeringen voor dergelijke verzekeringen op maat wel terecht kon. Zij hebben toen enorm snel geschakeld om deze verzekering in orde te krijgen. Na een telefoontje was dit op 2 dagen geregeld, terwijl ik nog geen klant was op dat moment. Deze snelle en efficiënte dienstverlening, in combinatie met een uitgebreid productenaanbod, heeft me doen besluiten om met Hillewaere Verzekeringen in zee te gaan.

Hillewaere Verzekeringen is te allen tijde vlot bereikbaar en de medewerkers zijn steeds bereid om mee na te denken over een oplossing. Met de glimlach. 

Wij delen deze filosofie naar onze klanten toe. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop. Dat is bij La Buena Vida altijd zo geweest en dat ervaar ik ook bij Hillewaere Verzekeringen. We zitten daarmee helemaal op dezelfde golflengte. Naast die persoonlijke aanpak, delen we bovendien ook dezelfde interesses.

Hillewaere Verzekeringen is niet alleen beter, maar ook voordeliger dan andere verzekeringskantoren. Zij gaan net altijd iets verder voor hun klanten.

Hillewaere Verzekeringen biedt de ideale formules om race, sport en classic cars te verzekeren op een overzichtelijke manier.

- Wim Vanleuven | Zaakvoerder La Buena Vida
 

Gerelateerde artikelen

Bob van Loock

Van Loock Motoren

Bob Van Loock
Zaakvoerder Van Loock Motoren
Onderneming, 
Ondernemer
Michel Damad

Atelier Couture

Michel Damad
Zaakvoerder Atelier Couture
Onderneming, 
Ondernemer