Versterk en activeer uw zorgbeleid met moderne verzekeringsoplossingen.

Employee Benefits, beter gekend als extralegale voordelen, kennen een explosieve opmars. Vanuit de ‘duty of care’ die u als werkgever heeft ten opzichte van uw werknemers, is het van belang om hierin mee te groeien.

Uw medewerkers zijn uw menselijke kapitaal, de motor die uw onderneming succesvol doet draaien. U wil uw medewerkers engageren en motiveren via extra personeelsverzekeringen om hen ook in hun privésfeer te beschermen. U maakt het verschil met een goed uitgekiend, collectief voorzorgsplan.

Benut alle voordelen ten volle en stem het aanbod af op de noden die er zijn. We nemen u graag mee in de meest voorkomende niet-tastbare extralegale voordelen die bovendien op langere termijn verrassende rendementen kunnen opleveren.

We leveren advies op maat, ondersteunen uw HR-dienst of HR-verantwoordelijke met concrete oplossingen en houden het gekozen pakket steeds up-to-date.

U zorgt, wij ontzorgen.

Onze experten hebben een en ander overzichtelijk voor u samengevat.

Lees het volledige dossier Employee Benefits via deze link.

Logo Expertise Verzekerd CMYK Logo

Onze oplossingen

Adobe Stock 319617074 150dpi

Arbeidsongevallen

Wanneer u medewerkers tewerkstelt, bent u wettelijk verplicht om een Arbeidsongevallenverzekering af te sluiten. Deze dekt ongevallen van uw medewerkers tijdens het werk en het woon-werk verkeer.
Adobe Stock 190254461 150dpi

Gezondheidszorgen

Bescherm uw medewerkers (en hun gezin) tegen medische kosten. En verzeker hen van een snelle toegang tot de best mogelijke zorg.
Adobe Stock 170791805 150dpi

Collectieve Hospitalisatieverzekering

Ziekenhuiskosten in de privésfeer kunnen vaak hoog oplopen, waarbij de mutualiteit slechts beperkt tussenkomt. Met een collectieve Hospitalisatieverzekering biedt u uw medewerkers extra gemoedsrust.
Adobe Stock 302964526 150 DPI

Business Travel

Uw medewerkers reizen vaak in het kader van professionele opdrachten? Dan verwachten zij ook uw hulp als werkgever wanneer zij een ongeval of pech hebben.
Adobe Stock 448353249 150 DPI

Expatverzekering

Het is belangrijk stil te staan bij de duurtijd die uw medewerkers in het kader van hun job in het buitenland doorbrengen. 3 maanden zijn vaak een kantelpunt bij mutualiteit en verzekeringen. Het expat-statuut heeft echter ook diverse gevolgen.
Adobe Stock 334756631 150dpi

Groepsverzekering

De Groepsverzekering is onmisbaar in een competitief en bloeiend bedrijf. Het is een essentieel element om goede werknemers aan te trekken en te behouden.
Adobe Stock 265815130 150dpi

Individuele Pensioentoezegging (IPT) werknemers

Een bepaalde werknemer extra belonen? Dat kan. De Individuele Pensioentoezegging voor werknemers (IPT werknemers) kan u als werkgever opstarten voor een individu of meerdere werknemers.
Medewerkers slim extralegaal verlonen

Bonusplan

Om uw medewerkers te stimuleren en te motiveren, kan u hen als werkgever belonen wanneer ze bepaalde doelstellingen of resultaten halen door middel van een bonusplan.

Wenst u bijkomende informatie over onze oplossingen?

Vul dan het onderstaande contactformulier in. Op basis van deze gegevens zullen we als adviespartner uw aanvraag onderzoeken. We nemen weldra contact met u op om uw aanvraag verder te bespreken.
U kan meerdere antwoorden selecteren.
U kan meerdere antwoorden selecteren.
Op welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken?
Op welk e-mailadres kunnen we u het beste bereiken?
Uw gegevens worden bewaard. Check onze privacy policy.