Verzeker uw bedrijfsgebouw tegen het onverwachte en garandeer een snelle heropstart bij schade.

Uw onderneming is eigenaar van een (of meerdere) bedrijfsgebouw(en). Een plek waar uw medewerkers graag komen werken. Daarnaast zijn ook inpandige bedrijfsmiddelen zoals productiemachines of technische apparatuur van grote waarde. U wil uw patrimonium optimaal beschermen tegen beschadiging, verlies en vernieling. Verzeker uw bedrijfsgebouw(en) en bedrijfsmiddelen tegen het onverwachte, garandeer uw onderneming van een snelle heropstart bij schade en stel uw kostbare investeringen veilig.

Onze oplossingen

Adobe Stock 501731026 150dpi

All Risk Elektronica

Binnen uw onderneming maken u en uw medewerkers dagelijks gebruik van hardware, software en andere elektronische apparatuur. Een verzekering All Risk Elektronica dekt plotse en onvoorziene materiële schade aan of verlies van uw elektrisch en elektronisch materiaal.
Adobe Stock 369741592 150dpi

Brandverzekering

U richt uw bedrijfsgebouw zo veilig mogelijk in, toch is brand of waterschade nooit volledig uit te sluiten. Een Brandverzekering beschermt uw bedrijfsgebouw en bedrijfsmiddelen tegen het risico op brand en andere schade en het daarmee gepaarde materiële verlies.
Adobe Stock 322413049 150dpi

Bedrijfsschadeverzekering

Uw onderneming wordt getroffen door een ernstig schadegeval zoals brand of machinebreuk. Dit resulteert in verlies van omzet en nettowinsten. Een Bedrijfsschadeverzekering komt tussen tot de financiële situatie opnieuw is genormaliseerd.
Adobe Stock 195770246 150

Machinebreuk

Menselijke fouten zijn de grootste oorzaak van beschadigde of defecte machines, maar die schade valt niet onder de garantie van uw leverancier. Een aanvullende verzekering Machinebreuk is dus aangewezen om de continuïteit van uw machinepark te garanderen.
Adobe Stock 277239243 150

Objectieve Aansprakelijkheid

Als eigenaar van een publiek eigendom bent u objectief aansprakelijk voor mogelijke schade die uw bezoekers, vertegenwoordigers of andere derden lijden ten gevolge van een brand of ontploffing. U bent dan ook verplicht om voor uw eigendom een verzekering Objectieve Aansprakelijkheid af te sluiten.

Verzekeringsoplossing op maat?

Vindt u de verzekeringsoplossing die u nodig heeft niet meteen terug of bent u op zoek naar een specifieke oplossing op maat? Wij kijken en denken graag met u mee.
Uw gegevens worden bewaard. Check onze privacy policy.