Verzeker de continuïteit van uw VZW met een optimale bescherming op maat.

Als VZW houdt u rekening met de samenleving binnen welke u participeert. U kent de uitdagingen en anticipeert hierop om de continuïteit van uw VZW te garanderen. Deze is uniek, met specifieke kenmerken die vragen om maatwerk. Een verzekeringspakket dat uw VZW, maar ook uzelf als bestuurder, uw medewerkers en vrijwilligers optimaal beschermt. Naast de verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid, kiest u met aanvullende verzekeringen voor de zekerheid van een financieel gezonde toekomst.

Onze oplossingen

Adobe Stock 435421062 150dpi

Social profit

Als social profit organisatie rekent u op een verzekeringspakket dat uw activiteit volledig en correct afdekt en uw medewerkers, vrijwilligers en middelen behoedt voor financiële schade.
Adobe Stock 430315527 150

Stichtingen

Als bestuurder en bezieler van uw stichting kiest u voor een verzekeringspakket dat het financiële vermogen en de specifieke activiteiten van uw stichting optimaal beschermt.
Adobe Stock 489427061 150dpi

VZW

Uw VZW is ook een onderneming en rekent net zoals andere zakelijke organisaties op een verzekeringspakket dat de activiteit, werknemers en vrijwilligers volledig afdekt en beschermt.

Verzekeringsoplossing op maat?

Vindt u de verzekeringsoplossing die u nodig heeft niet meteen terug of bent u op zoek naar een specifieke oplossing op maat? Wij kijken en denken graag met u mee.
Uw gegevens worden bewaard. Check onze privacy policy.