Adobe Stock 596616966 150dpi

Iemand met een hart voor dieren

kiest een verzekeraar
die zijn belangen behartigt.

Verzekeringspakket op maat van dierenartsen

Als dierenarts komt u met verschillende soorten dieren in contact, van klein tot heel groot. Elk dier en elk gezondheidsprobleem vereist een specifieke aanpak.

Dat geldt ook voor uw verzekeringen. U kiest voor een verzekeringspakket op maat dat uw beroepsactiviteit volledig en correct afdekt. Uw aansprakelijkheid verzekeren, is wettelijk verplicht, maar gun uzelf daarnaast ook de zekerheid van een zorgeloze toekomst met aanvullende verzekeringen. 

Ons Poc doc logo

Kies voor ons all-in pakket voor dierenartsen.

Beroepsaansprakelijkheid
Rechtsbijstand
Hospitalisatieverzekering
Autoverzekering
Gewaarborgd inkomen en overlijdensdekking

U heeft bij Hillewaere Medical steeds één vast aanspreekpunt, u geniet van de scherpste tarieven in samenwerking met VeDa en bent er bovendien zeker van dat uw verzekeringspakket steeds het meest up-to-date is, daar wij continu vergelijken en optimaliseren.

VeDa lidmaatschap

Hillewaere Medical werkt nauw samen met VeDa Vlaanderen, de beroepsvereniging voor Vlaamse dierengeneeskundigen. Wie lid is van VeDa, geniet bovendien korting bij het aangaan van beroepsgerelateerde verzekeringen. VeDa biedt daarnaast individuele administratieve, juridische en commerciële ondersteuning en professionele verdediging van verschillende belangen bij de overheden en hun instanties.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Plan via het onderstaande contactformulier meteen een vrijblijvend adviesgesprek met onze verzekeringsexperten in. Graag tot snel in een van onze kantoren.
Duid hier uw voornaamste activiteit aan.
Uw gegevens worden bewaard. Check onze privacy policy.