verdienen een verzekeraar
met expertise.

Medical
Als medisch professional gaat u tot het uiterste voor uw patiënten, mens of dier. U werkt gepassioneerd om hen dagelijks de beste zorg te bieden. U bent gedreven, geëngageerd en betrokken. U bent zich bewust van de risico’s die verbonden zijn aan uw beroepsactiviteit en rekent op een verzekeringspakket dat u toelaat deze correct uit te voeren, met de zekerheid van bescherming wanneer het nodig is. Niet alleen beroepsmatig, maar ook privé. Zo stelt u uw professionele succes, opgebouwde vermogen en toekomst veilig.

Onze oplossingen voor u en uw medische beroep

Adobe Stock 192442514 150dpi

Arts-specialisten

Binnen uw specialisatiedomein verleent u als arts-specialist specifieke zorg aan uw patiënten. Afgestemd op hun individuele gezondheidsproblemen, noden en behoeften. Uw verzekeringspakket is eveneens maatwerk.
Adobe Stock 230429683 150dpi crop

Huisartsen

Als huisarts bent u het eerste aanspreekpunt voor de gezondheidsproblemen van uw patiënten. U analyseert de situatie en geeft professioneel advies op maat. Dat verwacht u ook van uw verzekeraar.
Adobe Stock 327070034 150

Apothekers

Als apotheker geeft u uw klanten steeds professioneel advies, afgestemd op hun noden en behoeften. U rekent op een verzekeraar die voor u en uw officina hetzelfde doet. 
Adobe Stock 230338139 150dpi

Zelfstandig verpleegkundigen

U heeft de stap gezet om te starten als zelfstandig verpleegkundige of heeft reeds een zelfstandig statuut. U staat bijgevolg zelf in voor de verzekeringen die uw beroepsactiviteit volledig en correct afdekken.
Adobe Stock 596616966 150dpi

Dierenartsen

U komt als dierenarts met verschillende soorten dieren in contact, van klein tot heel groot. Elk dier en elk gezondheidsprobleem vereist een specifieke aanpak. Dat geldt ook voor uw verzekeringen.
Adobe Stock 500893097 150dpi

Kinesisten

Als kinesist zorgt u ervoor dat uw patiënten opnieuw vooruit kunnen. Letterlijk. Zelf kijkt u ook steeds vooruit, naar de opportuniteiten en risico’s in uw vakgebied.
Adobe Stock 208882822 150dpi blauw

Promovendi

Reeds van bij de start van je assistentie draag je een grote verantwoordelijkheid tegenover je patiënten. Je weet welke risico’s die verantwoordelijkheid inhoudt en anticipeert hierop door de juiste verzekeringen af te sluiten.

Verzekeringsoplossing op maat?

Vindt u de verzekeringsoplossing die u nodig heeft niet meteen terug of bent u op zoek naar een specifieke oplossing op maat? Wij kijken en denken graag met u mee.