Adobe Stock 183299746 150dpi

Een onderneming
met een verhaal

verwacht een verzekeraar
die meeschrijft.

U bent trots op uw onderneming. Fier op de organisatie die u dagdagelijks stuurt, op uw medewerkers, uw bedrijfsgebouw(en) en uw wagenpark. Continuïteit staat steeds voorop. U bent zich bewust van de opportuniteiten, maar ook van de risico’s binnen uw sector en streeft ernaar uw onderneming zo optimaal mogelijk te beschermen. U kiest voor bedrijfsverzekeringen die de specifieke activiteiten van uw organisatie ondersteunen, deze behoeden voor de financiële consequenties ervan, maar u kiest ook voor een verzekeraar die bij u past. Risicoloos bedrijfsvoeren op basis van persoonlijk contact, dat is wat u belangrijk vindt.

Ontdek onze oplossingen voor uw onderneming

Adobe Stock 279088996 150dpi

Aansprakelijkheid

Te midden van uw bedrijfsmatige werkzaamheden is schade aan derden of uw eigen bedrijfsmiddelen niet ondenkbaar. Een goede aansprakelijkheidsverzekering die alle zakelijke activiteiten van uw organisatie dekt, is dus van essentieel belang.
Adobe Stock 448395270 150dpi

Cyberveiligheid

In de digitale wereld van vandaag steunt uw onderneming meer dan ooit op een goede en vooral veilige werking van uw technologische back office. Bescherm uw organisatie tegen cyberincidenten zoals hacking, diefstal, afpersing of een datalek.
Adobe Stock 514990604 150dpi

Financiële risico's

Het succes van uw investeringen is vatbaar voor verschillende financiële risico’s, ook buiten uw onderneming om. Hoe grondiger het risicobeheer, hoe vruchtbaarder de investeringen en hoe beter u zal kunnen anticiperen wanneer het risico zich daadwerkelijk voordoet.
Adobe Stock 365150287 150dpi

Mobiliteit

Mobiliteit is een essentieel onderdeel van uw onderneming. Een goede mobiliteitsverzekering, afgestemd op de specifieke professionele activiteiten van uw organisatie, is belangrijk voor de continuïteit van uw wagenpark.
Adobe Stock 498774782 150dpi

Patrimonium

Niet alleen uw bedrijfsgebouw(en), ook uw inpandige bedrijfsmiddelen zoals productiemachines of technische apparatuur zijn van grote waarde. U wil uw patrimonium dan ook optimaal beschermen tegen beschadiging, verlies en vernieling.
Adobe Stock 449752236 150dpi

Rechtsbijstand

Binnen uw onderneming werkt u dagelijks met verschillende partijen samen en is de kans op een zakelijk conflict reëel. Wanneer dit conflict uitdraait tot een juridische kwestie, kan u de hulp van een expert gebruiken.

Verzekeringsoplossing op maat?

Vindt u de verzekeringsoplossing die u nodig heeft niet meteen terug of bent u op zoek naar een specifieke oplossing op maat? Wij kijken en denken graag met u mee.