Stel de continuïteit van uw bouwonderneming veilig met een goede en volledige beroepsverzekering.

De bouwsector betreft een risicovolle beroepsactiviteit waar schade niet uitgesloten is. U rekent op een verzekeringscontract waar uw onderneming in zijn totaliteit, maar ook specifieke bouwprojecten volledig afgedekt en alle betrokken partijen goed beschermd zijn. Als bouwonderneming zijn de verzekeringen Burgerlijke Aansprakelijkheid verplicht. Aanvullende verzekeringen voor uw werknemers, bedrijfsmiddelen en wagenpark bieden u extra zekerheid en garanderen de continuïteit van uw succesvolle onderneming.

Onze oplossingen

Adobe Stock 332245770 150dpi

BA Tienjarige

Wanneer er bij de oplevering van een bouwproject een niet-zichtbaar probleem is met de waterdichtheid, soliditeit of stabiliteit van een gesloten ruwbouw kan u hier als uitvoerende partij voor aansprakelijk gesteld worden. De verzekering Burgerlijke Aansprakelijk Tienjarige beschermt u gedurende 10 jaar tegen de financiële gevolgen van een dergelijke schadevordering.

Verzekeringsoplossing op maat?

Vindt u de verzekeringsoplossing die u nodig heeft niet meteen terug of bent u op zoek naar een specifieke oplossing op maat? Wij kijken en denken graag met u mee.
Uw gegevens worden bewaard. Check onze privacy policy.