verdient een
verzekeraar die hem van
A tot Z begeleidt.

Als recent afgestudeerde arts leg je tijdens je assistentie de basis voor de rest van jouw professionele carrière. Reeds van bij de start draag je een grote verantwoordelijkheid tegenover je patiënten. Je weet welke risico’s die verantwoordelijkheid inhoudt en anticipeert hierop door de juiste verzekeringen af te sluiten. Deze beschermen je niet alleen op professioneel vlak, maar bieden je ook privé de nodige gemoedsrust. Zo kan jij je met volle focus en zonder zorgen toeleggen op de start van jouw toekomst.

Binnen Hillewaere Medical krijg je een adviseur medische beroepen toegewezen. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat jij kan rekenen op een vaste vertrouwenspersoon gedurende je volledige loopbaan. Dat vinden we belangrijk. Op die manier kunnen we je nog beter en persoonlijker servicen met professioneel advies op maat van jouw carrière. 

Bovendien kan je naast onze experts in verzekeringen, vastgoed en hypotheken ook beroep doen op ons netwerk accountants en juristen. Zo ben jij steeds zeker van de meest professionele aanpak en worden wij gedreven door het uitstekende resultaat daarvan.

Onze oplossingen

Adobe Stock 504352955 150dpi

RIZIV-contract

Als recent afgestuurde arts ben je verplicht om voor de aanvang van je assistentie een RIZIV-contract af te sluiten. Binnen dit contract ontvang je jaarlijks een toelage van het RIZIV, het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering. Deze dien je te investeren in je persoonlijke RIZIV-spaarplan met solidariteitsprestaties.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Plan via het onderstaande contactformulier meteen een vrijblijvend adviesgesprek met onze medische verzekeringsexperten in. Graag tot snel in een van onze kantoren.
Plaats elke naam op een aparte lijn.
Uw gegevens worden bewaard. Check onze privacy policy.