Adobe Stock 111147221 150dpi

Een expert in zijn vak 

verdient een 
vakkundig verzekeraar.

U streeft ernaar om binnen uw vakgebied uw professionele succes uit te bouwen. U kijkt steeds vooruit naar de opportuniteiten en bent zich bewust van de risico’s en gevolgen die verbonden zijn aan uw zelfstandig statuut. U rekent op aanvullende persoonlijke verzekeringen die uw vermogen en privésfeer beschermen tegen de financiële consequenties van het uitvoeren van uw beroepsactiviteit. U kiest voor zekerheid. Zekerheid voor uzelf, uw gezin en de continuïteit van uw vennootschap.

Onze oplossingen voor u en uw vrij beroep

Adobe Stock 548537948 150dpi

Aansprakelijkheid

In de bedrijvigheid van alledag weet u dat schade aan derden niet ondenkbaar is. Een goede aansprakelijkheidsverzekering beschermt uw opgebouwde kapitaal en de continuïteit van uw zelfstandige activiteit.
Adobe Stock 315549109 150dpi

Financiële toekomst

U werkt hard aan uw professioneel succes, met het oog op een financieel gezonde toekomst voor u en uw gezin. U rekent op een goed vermogensplan met een doordachte financiële strategie op maat en verschillende beleggingssimulaties.
Adobe Stock 492004689 150dpi

Gezondheid

Gezond zijn, dat is van onschatbaar belang. Wanneer het ongelukkige toeslaat, wil u met een goed en volledig voorzorgsplan voorbereid zijn op en met uw gezin verzekerd zijn voor wat volgt.
Adobe Stock 369977292 150dpi

Medewerkers

Binnen uw zelfstandige activiteit heeft u medewerkers in dienst. U zorgt voor een veilige werkomgeving, beschermt hen tegen de hedendaagse risico’s binnen uw specifieke beroepssector en motiveert en engageert hen met extra personeelsverzekeringen.
Adobe Stock 530089636 1150dpi

Mobiliteit

Mobiliteit is een essentieel onderdeel van uw professionele activiteit. U wil zich zeker en veilig voelen wanneer u zich in het verkeer begeeft en vertrouwt op een verzekeringspakket dat u en uw vennootschap letterlijk en figuurlijk volgt.
Adobe Stock 249826261 150dpi

Patrimonium

Uw zelfstandige activiteit voert u uit in een ruimte aan uw huis of als eigenaar van een bedrijfsgebouw. Ook uw inpandige bedrijfsmiddelen zijn van grote waarde. U wil dit optimaal beschermen tegen beschadiging, verlies en vernieling.
Adobe Stock 449752042 150dpi

Rechtsbijstand

Bij het uitvoeren van uw zelfstandige activiteit werkt u samen met verschillende partijen. Het risico op een zakelijk conflict is reëel. Een Rechtsbijstandverzekering behartigt uw belangen en beschermt uw business.

Verzekeringsoplossing op maat?

Vindt u de verzekeringsoplossing die u nodig heeft niet meteen terug of bent u op zoek naar een specifieke oplossing op maat? Wij kijken en denken graag met u mee.