Over ons

Welkom bij Hillewaere

Hillewaere Verzekeringen is actief over heel Vlaanderen en Brussel. Hillewaere Verzekeringen biedt zijn diensten aan via een uitgebreid netwerk van regionale kantoren.

Hillewaere kantoren

Bij Hillewaere stellen we het persoonlijk contact met onze klanten voorop. 

Persoonlijke service waarborgen we door het werk van onze medewerkers aan de administratieve zijde zo efficiënt mogelijk in te regelen met behulp van technologie.

Die hoogtechnologische back office stelt ons niet enkel in staat persoonlijk klantcontact écht waar te maken, het zorgt er ook voor dat we commerciële synergiën kunnen verwezenlijken waarmee we onze klanten steeds op maat van hun leven en hun toekomst van dienst kunnen zijn.

De unieke partnerstructuur van de verzekeringskantoren van Hillewaere Verzekeringen, waarbij schaalvoordelen en centralisatie van de ondersteunende diensten gecombineerd worden met het lokale karakter van de verschillende kantoren, hun bestuurders en medewerkers, vormt een sterk fundament en stelt ons in staat onze klanten steeds de meest optimale en gespecialiseerde verzekeringsoplossingen te bieden in hun vertrouwde omgeving, vergezeld van de service van hun vertrouwde gezichten.

groep


Hillewaere Verzekeringen maakt deel uit van Hillewaere Groep. Een groepering van 3 dienstverlenende bedrijven, waartoe ook Hillewaere Vastgoed en Hillewaere Hypotheken behoren.

Binnen Hillewaere Groep is het onze missie om u als klant optimaal te adviseren bij het verwerven, beheren en beschermen van uw vermogen. En dit op een servicegerichte en pro actieve wijze. We streven steeds naar innovatie binnen de sectoren waarin we actief zijn, met als doel de kwaliteit en snelheid van de dienstverlening voor u als klant te optimaliseren. 

Werken bij Hillewaere?

Adobe Stock 521555212 150dpi

Project Manager IT

Als Project Manager IT ben je verantwoordelijk voor het hele implementatietraject van (nieuwe) software-oplossingen. De meerderheid draait reeds succesvol in enkele kantoren, maar we willen dit over de hele -snel groeiende- organisatie uitrollen. Schaalbaar. Uniform. Efficiënt. Ook na de implementatie zie je er blijvend op toe dat de nieuwe tools en processen op de juiste manier gebruikt worden door je collega’s in de verschillende kantoren.

Adobe Stock 440503462

Accountmanager Ondernemingen

Vanuit je expertise en oprechte interesse in je klanten en producten, bouw je met hen een langetermijnrelatie op in het advies met betrekking tot hun verzekeringsdossiers. Je werkt samen met een vast team van onderschrijvers die je ondersteunen in marktvergelijkingen, administratieve opvolging en het dagdagelijks beheer van je klanten.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een specifieke verzekeringsoplossing, heeft u een vraag over uw lopend dossier of wil u schade aangeven? Vul dan het onderstaande contactformulier in.
Uw gegevens worden bewaard. Check onze privacy policy.