Over ons

Welkom bij Hillewaere

Hillewaere Verzekeringen is actief over heel Vlaanderen en Brussel. Hillewaere Verzekeringen biedt zijn diensten aan via een uitgebreid netwerk van regionale kantoren.

Hillewaere kantoren

Bij Hillewaere stellen we het persoonlijk contact met onze klanten voorop. 

Persoonlijke service waarborgen we door het werk van onze medewerkers aan de administratieve zijde zo efficiënt mogelijk in te regelen met behulp van technologie.

Die hoogtechnologische back office stelt ons niet enkel in staat persoonlijk klantcontact écht waar te maken, het zorgt er ook voor dat we commerciële synergiën kunnen verwezenlijken waarmee we onze klanten steeds op maat van hun leven en hun toekomst van dienst kunnen zijn.

De unieke partnerstructuur van de verzekeringskantoren van Hillewaere Verzekeringen, waarbij schaalvoordelen en centralisatie van de ondersteunende diensten gecombineerd worden met het lokale karakter van de verschillende kantoren, hun bestuurders en medewerkers, vormt een sterk fundament en stelt ons in staat onze klanten steeds de meest optimale en gespecialiseerde verzekeringsoplossingen te bieden in hun vertrouwde omgeving, vergezeld van de service van hun vertrouwde gezichten.

Hillewaere Groep logo

Hillewaere Verzekeringen maakt deel uit van Hillewaere Groep. Een groepering van 3 dienstverlenende bedrijven, waartoe ook Hillewaere Vastgoed en Hillewaere Hypotheken behoren.

Binnen Hillewaere Groep is het onze missie om u als klant optimaal te adviseren bij het verwerven, beheren en beschermen van uw vermogen. En dit op een servicegerichte en pro actieve wijze. We streven steeds naar innovatie binnen de sectoren waarin we actief zijn, met als doel de kwaliteit en snelheid van de dienstverlening voor u als klant te optimaliseren. 

Werken bij Hillewaere?

Adobe Stock 364843654

Junior Relatiebeheerder

Als Junior Relatiebeheerder sta je in voor de administratieve opvolging van de aan jou toegewezen klantendossiers, bestaande uit particulieren en ondernemingen, en dit binnen verschillende verzekeringstakken.

Adobe Stock 422892507

Ervaren Accountmanager

Als Ervaren Accountmanager neem je een deel van de bestaande klantenportefeuille over en bouw je deze zelfstandig verder uit. Je volgt de leads op die binnenkomen via het kantoor en gaat naar afspraken die voor je worden ingepland door een externe partner. Anderzijds ga je ook actief in je netwerk op zoek naar mogelijke opportuniteiten en diep je bestaande klantenrelaties verder uit.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een specifieke verzekeringsoplossing, heeft u een vraag over uw lopend dossier of wil u schade aangeven? Vul dan het onderstaande contactformulier in.
Uw gegevens worden bewaard. Check onze privacy policy.