Over ons

Welkom bij Hillewaere

Hillewaere Insurance is actief over heel Vlaanderen en Brussel. Hillewaere Insurance biedt zijn diensten aan via een uitgebreid netwerk van regionale kantoren.

Hillewaere kantoren

Bij Hillewaere stellen we het persoonlijk contact met onze klanten voorop. 

Persoonlijke service waarborgen we door het werk van onze medewerkers aan de administratieve zijde zo efficiënt mogelijk in te regelen met behulp van technologie.

Die hoogtechnologische back office stelt ons niet enkel in staat persoonlijk klantcontact écht waar te maken, het zorgt er ook voor dat we commerciële synergiën kunnen verwezenlijken waarmee we onze klanten steeds op maat van hun leven en hun toekomst van dienst kunnen zijn.

De unieke partnerstructuur van de verzekeringskantoren van Hillewaere Verzekeringen, waarbij schaalvoordelen en centralisatie van de ondersteunende diensten gecombineerd worden met het lokale karakter van de verschillende kantoren, hun bestuurders en medewerkers, vormt een sterk fundament en stelt ons in staat onze klanten steeds de meest optimale en gespecialiseerde verzekeringsoplossingen te bieden in hun vertrouwde omgeving, vergezeld van de service van hun vertrouwde gezichten.

groep


Hillewaere Insurance maakt deel uit van Hillewaere Groep. Een groepering van 3 dienstverlenende bedrijven, waartoe ook Hillewaere Vastgoed en Hillewaere Hypotheken behoren.

Binnen Hillewaere Groep is het onze missie om u als klant optimaal te adviseren bij het verwerven, beheren en beschermen van uw vermogen. En dit op een servicegerichte en pro actieve wijze. We streven steeds naar innovatie binnen de sectoren waarin we actief zijn, met als doel de kwaliteit en snelheid van de dienstverlening voor u als klant te optimaliseren. 

Werken bij Hillewaere?

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een specifieke verzekeringsoplossing, heeft u een vraag over uw lopend dossier of wil u schade aangeven? Vul dan het onderstaande contactformulier in.
Uw gegevens worden bewaard. Check onze privacy policy.