Stel uzelf en de continuïteit van uw wagenpark veilig met een goede mobiliteitsverzekering.

Mobiliteit is een essentieel onderdeel van uw professionele activiteit. U wil zich zeker en veilig voelen wanneer u zich in het verkeer begeeft en vertrouwt op een verzekeringspakket dat u en uw vennootschap letterlijk en figuurlijk volgt. U beschermt uw vervoersmiddelen tegen de gevolgen van schade, ongeval, brand, diefstal en aansprakelijkheid, waarborgt de continuïteit van uw wagenpark en geniet zo zorgeloos van uw mobiliteit.

Onze oplossingen

Adobe Stock 235561995 150dpi

Auto

Voor uw beroepsactiviteit bent u vaak met de wagen onderweg. Een degelijke Autoverzekering dekt niet alleen de verplichte burgerlijke aansprakelijkheid, maar komt ook tussen bij glasbreuk, inbraak, brand en totaalverlies.
Bentley Oldn1 1150dpi

Oldtimer - Classic car

U bent de trotse eigenaar van een exclusieve oldtimer of schitterende classic car. Een wagen uniek in zijn soort die bescherming van een Oldtimerverzekering op maat, met specifieke dekkingen, verdient.
Pexels gijs coolen 2549942

Motor - Bromfiets

U ruilt uw wagen af en toe in voor een motor en geniet van het gevoel van vrijheid. Een goede en volledige Motorverzekering, inclusief bijstand bij brand, diefstal en ongevallen, stelt die vrijheid veilig.

Verzekeringsplossing op maat?

Vindt u de verzekeringsoplossing die u nodig heeft niet meteen terug of bent u op zoek naar een specifieke oplossing op maat? Wij kijken en denken graag met u mee.
Uw gegevens worden bewaard. Check onze privacy policy.