Adobe Stock 403444382 150dpi

Een gedreven particulier

verdient een even
gedreven verzekeraar.

U werkt hard, maar geniet ook van het leven. Die vrije tijd spendeert u het liefst met uw gezin. U wil hen dan ook optimaal beschermen tegen het onverwachte en hen verzekeren van een zorgeloze toekomst. Daarnaast wil u ook uw opgebouwde kapitaal, zij het in de vorm van roerende of onroerende goederen, behoeden voor schade, verlies en diefstal. U kiest voor een verzekeringspakket op maat van uw leven, met verzekeringen die hieraan tegemoet komen en uw individuele levenswijze nu en in de toekomst waarborgen.

Want elke dag nemen we risico's. Vanaf we opstaan tot we gaan slapen, en zelfs tijdens onze slaap zijn we blootgesteld aan risico’s. Gelukkig maar, want een risicoloos bestaan is een onvervuld leven. Ook engagement en verantwoordelijkheid geven kleur aan het leven. Uw handelen raakt het leven van anderen. Verzekeren is beschermen. Van uzelf, uw naasten en zaken waaraan u belang hecht. Maar ook van derden die door uw handelen onbedoeld schade kunnen oplopen.

Onze oplossingen voor uw privéleven

Adobe Stock 315085486 150dpi

Aansprakelijkheid

U bent zich bewust dat schade aan derden een reëel risico is in de bedrijvigheid van alledag. Een complete aansprakelijkheidsverzekering die uw privéleven en vrijetijdsactiviteiten volledig dekt, is essentieel om uzelf en uw gezin te behoeden voor financieel verlies.
Adobe Stock 422892507

Financiële toekomst

U werkt hard om uzelf en uw gezin van een financieel gezonde toekomst te verzekeren. Uw financieel plan is dynamisch en strekt zich uit over verschillende domeinen, waarbij maatwerk ingezet wordt om uw behoeftes en noden in te lossen.
Adobe Stock 342247035 150dpi

Gezondheid

Een goede gezondheid is van onschatbare waarde. Wanneer het ongelukkige u of uw gezin treft, wil u met een goed voorzorgsplan voorbereid op en verzekerd zijn voor wat volgt. 
Adobe Stock 530089636 1150dpi

Mobiliteit

Mobiliteit is meer dan een wagen. U wil dat uzelf en uw gezin beschermd zijn wanneer ze zich in het verkeer begeven en rekent op een verzekeringspakket dat u letterlijk en figuurlijk volgt.
Pexels photo

Premium

Uw kostbaarheden zijn uniek. Deze bezittingen optimaal en volledig beschermen, vereist maatwerk. Verzekeringsoplossingen, waar nodig persoonlijk voor u gecreëerd, die perfect afgestemd zijn op uw individuele situatie en levenswijze.
Adobe Stock 449752042 150dpi

Rechtsbijstand

U maakt iets mee of er wordt u onrecht aangedaan en u staat voor een gerechtelijk geschil. Een Rechtsbijstandsverzekering beschermt u en uw gezin tegen de financiële gevolgen van onverwachte juridische kwesties.
DSC 9851 1

Woning

Uw woning is een kostbare investering en ook uw inboedel is van grote waarde. Een complete woonverzekering, afgestemd op uw individuele woonsituatie, biedt u de gemoedsrust van een correcte financiële compensatie.

Verzekeringsoplossing op maat?

Vindt u de verzekeringsoplossing die u nodig heeft niet meteen terug of bent u op zoek naar een specifieke oplossing op maat? Wij kijken en denken graag met u mee.