Kies voor een voorzorgsplan op maat dat uzelf en uw gezin optimaal beschermd.

Gezond zijn, dat is van onschatbaar belang. Naast een emotionele impact, kent ziekte of lichamelijk letsel ook financiële uitdagingen. Wanneer het ongelukkige toeslaat, wil u dan ook voorbereid zijn op en met uw gezin verzekerd zijn voor wat volgt. U vertrouwt op een voorzorgsplan dat tussenkomt in de medische kosten en rekent op een gezondheidsverzekering die uw financiële toekomst zeker stelt en beschermt. Zo kan u zich met uw gezin toeleggen op wat echt telt, herstellen.

Onze oplossingen

Adobe Stock 180843343 150dpi

Hospitalisatie

Maakt u tijdens uw werk of in uw privéleven iets mee, dan kan een ziekenhuisopname vereist zijn. Een Hospitalisatieverzekering biedt u en uw gezin de nodige gemoedsrust en komt tussen in de medische kosten.
Adobe Stock 503077704 150dpi

Ongevallen

Bij een ongeval in uw privésfeer beschermt u uw gezin tegen de financiële gevolgen. De Privé Ongevallenverzekering verzekert u tegen ongevallen die thuis of tijdens het uitoefenen van een sport of hobby plaatsvinden.
Adobe Stock 271252153 150dpi

Reis

Zorgeloos genieten, dat is waar vakantie voor staat. Een Reisverzekering komt tussen in onvoorziene kosten en beschermt u tegen schade tijdens uw vakantie, weekend weg of dagtrip.

Verzekeringsplossing op maat?

Vindt u de verzekeringsoplossing die u nodig heeft niet meteen terug of bent u op zoek naar een specifieke oplossing op maat? Wij kijken en denken graag met u mee.
Uw gegevens worden bewaard. Check onze privacy policy.