Stel uw woning veilig en bescherm uw kostbaarheden tegen schade, verlies en vernieling.

Uw woning is een kostbare investering. Een plek waar u samen met uw gezin thuis en tot rust komt. Ook uw inboedel is van grote waarde. U wil uw eigendom daarom optimaal beschermen tegen schade, verlies en vernieling. Want het onverwachte is vaak snel gebeurd, maar kan grote gevolgen hebben. Een complete woonverzekering, afgestemd op uw individuele woonsituatie, biedt u de gemoedsrust van een correcte financiële compensatie. Zo zijn uw kostbaarheden te allen tijde juist verzekerd en veiliggesteld.

Onze oplossingen

Adobe Stock 222768134

Brand Privéwoning

Brand of waterschade in uw privéwoning is nooit volledig uit te sluiten. Een Brandverzekering dekt niet alleen dat, maar beschermt ook tegen glasbreuk, schade aan elektro, vandalisme en uw aansprakelijkheid ten aanzien van derden.
DSC 3670 HDR

Huurdersaansprakelijkheid

U huurt een eigendom en waakt hierover als goede huisvader. De verplichte verzekering Huurdersaansprakelijkheid biedt extra bescherming en dekt de schade aan het gebouw en inboedel door brand, water, elektro en glasbreuk.
Adobe Stock 208639253 150dpi

Waardevolle voorwerpen

U bent de trotse eigenaar van een collectie waardevolle zaken zoals kunst, juwelen of antiek. Een aanvullende verzekering Waardevolle Voorwerpen biedt de zekerheid van een correcte financiële compensatie, alsook een allesomvattende risicobeschrijving.

Verzekeringsoplossing op maat?

Vindt u de verzekeringsoplossing die u nodig heeft niet meteen terug of bent u op zoek naar een specifieke oplossing op maat? Wij kijken en denken graag met u mee.
Uw gegevens worden bewaard. Check onze privacy policy.