Bescherm uzelf, uw gezin en vervoersmiddelen wanneer ze zich in het verkeer begeven.

Mobiliteit is meer dan een wagen. Ook (elektrische) fietsen, steps, motors en het openbaar vervoer worden hier onder andere toe gerekend. U wil dat u en uw gezin beschermd zijn wanneer ze zich in het verkeer begeven en rekent op een verzekeringspakket dat u letterlijk en figuurlijk volgt. U verzekert uw vervoersmiddelen tegen de gevolgen van schade, ongeval, brand en diefstal en zorgt er op die manier voor dat u en uw gezin maximaal en zorgeloos kunnen genieten van hun mobiliteit.

Onze oplossingen

Adobe Stock 235561995 150dpi

Auto

In uw privéleven bent u regelmatig met uw wagen onderweg. Een goede en volledige Autoverzekering beschermt u, naast de verplichte burgerlijke aansprakelijkheid, ook bij glasbreuk, inbraak, brand of totaalverlies.
Bentley Oldn1 1150dpi

Oldtimer - Classic car

U heeft een prachtige oldtimer of exclusieve classic car in uw bezit. Een wagen uniek in zijn soort die de bescherming van een exclusieve Oldtimerverzekering op maat, met aangepaste dekkingen voor speciale situaties, verdient.
Pexels gijs coolen 2549942

Motor - Bromfiets

U geniet van het gevoel van vrijheid wanneer u op uw motor rijdt. Die vrijheid veiligstellen, doet u met een goede Motorverzekering die niet alleen uw burgerlijke aansprakelijkheid dekt, maar ook aanvullende bescherming biedt.

Verzekeringsoplossing op maat?

Vindt u de verzekeringsoplossing die u nodig heeft niet meteen terug of bent u op zoek naar een specifieke oplossing op maat? Wij kijken en denken graag met u mee.
Uw gegevens worden bewaard. Check onze privacy policy.