Kies voor een voorzorgsplan op maat dat uzelf en uw gezin optimaal beschermd.

Een goede gezondheid is van onschatbare waarde. Ziekte of lichamelijk letsel heeft niet alleen een emotionele impact, maar kent ook financiële uitdagingen. Wanneer het ongelukkige u of uw gezin treft, wil u dan ook voorbereid op en verzekerd zijn voor wat volgt. U rekent op een voorzorgsplan dat tussenkomt in de kosten, een gezondheidsverzekering die uw financiële toekomst beschermt en zeker stelt. Zo kunnen u en uw gezin zich toeleggen op wat echt telt, herstellen.

Onze oplossingen

Adobe Stock 190254461 150dpi

Hospitalisatie

De ziekenhuiskosten voor een opname bij ziekte, ongeval of bevalling kunnen hoog oplopen, waarbij de mutualiteit slechts beperkt tussenkomt. Een Hospitalisatieverzekering biedt uzelf en uw gezin gemoedsrust wanneer dit nodig is.
Adobe Stock 503077704 150dpi

Ongevallen

U beschermt uzelf en uw gezin tegen de financiële gevolgen van een ongeval. De Privé Ongevallenverzekering dekt ongevallen die thuis, binnen of buiten, en tijdens het beoefenen van een sport of hobby plaatsvinden.
Adobe Stock 271252153 150dpi

Reis

Vakantie, dat is zorgeloos genieten. Een Reisverzekering, overkoepelend jaarlijks of tijdelijk en eenmalig, beschermt u tegen schade of onvoorziene kosten tijdens uw vakantie, weekendtrip of daguitstap.

Verzekeringsoplossing op maat?

Vindt u de verzekeringsoplossing die u nodig heeft niet meteen terug of bent u op zoek naar een specifieke oplossing op maat? Wij kijken en denken graag met u mee.
Uw gegevens worden bewaard. Check onze privacy policy.