Hillewaere | Christie's Magazine - Summer 2024

14 jun. 2024
Algemeen
Visual Hillmag 24 Summer V2

In de wereld van vandaag, is Love the Key. Dat is meteen ook de titel van het kunstwerk van Luc De Maeght dat u op onze cover ziet. ‘Love is the Key’ combineert ambachtelijk neon in een kleurrijk kunstwerk dat elke ruimte vult met een goed gevoel. Het werk herinnert ons eraan dat liefde en positiviteit altijd om ons heen zijn, wachtend om ontdekt te worden.

Ook James Ensor passeert de revue, want in het Ensorjaar 2024 brengt de kunstenaar, die meer is dan alleen de man van de maskers, feestelijkheden naar twee bruisende steden: Oostende en Antwerpen. Op pagina 68 leest u bovendien hoe kunstenaars en kunstgalerijen de grens van het digitale verleggen en zich keer op keer opnieuw heruitvinden.

Verder vindt u in dit magazine inspirerende verhalen zoals dat van Mémé Delvaux, een self-made woman die met zorg handtassen van het Belgische luxemerk Delvaux restaureert, en Panerai, van Italiaanse hofleverancier naar statusicoon van luxe en innovatie. We hebben voor u enkele van de meest fabelachtige woningen uit ons aanbod geselecteerd en laten u graag kennismaken met de Proximus Art Collection, SPOTWATCH en de nieuwste culinaire hotspots. We vertellen u waarom een bezoek aan SILT Middelkerke, een nieuwe trekpleister aan de Belgische kust, meer dan de moeite waard is en brengen u enkele interessante interviews, waaronder eentje met Guy Fawe van F.M.A. over passie, drive en la famiglia.

Ga snel naar uw verzekeringskantoor of contacteer uw dossierbeheerder voor uw persoonlijke magazine.
De digitale versie vindt u alvast hieronder of via deze link.

Gerelateerde artikelen

Hillewaere Groep slaat handen in elkaar met Cambien Verzekeringen uit Kortrijk

Hillewaere Groep slaat handen in elkaar met Cambien Verzekeringen uit Kortrijk

Algemeen, 
Pers & publiciteit
We nemen met Hillewaere Groep Cambien Verzekeringen uit Kortrijk op in onze organisatie. Dankzij dit partnership versterken we onze aanwezigheid op de West-Vlaamse markt. Na de integratie van Groep NBA uit Kortrijk in 2022, versterken we zo onze Kortrijke hub met de broers Bruno en Frederik Cambien en hun medewerkers. “Wij zijn heel blij dat we onze dienstverlening in Kortrijk en omstreken samen verder kunnen uitbouwen”, klinkt het bij Jochen Blondelle, bestuurder Hillewaere Verzekeringen Kortrijk. ​
Hillewaere Groep blijft groeien en integreert Groep Garant uit Limburg

Hillewaere Groep blijft groeien en integreert Groep Garant uit Limburg

Algemeen, 
Pers & publiciteit
We slaan met Hillewaere Groep de handen in elkaar met Groep Garant uit Limburg. Hierdoor versterken we niet alleen onze aanwezigheid op de Limburgse markt, maar kan Groep Garant, bestaande uit oorspronkelijk vijf verzekeringskantoren, ook haar slagkracht vergroten. “Dankzij deze consolidatie is er ruimte voor een nóg betere dienstverlening met aandacht voor lokale verankering”, zo stellen we allebei.
Visual Hillmag JRG22 2023

Hillewaere | Christie's Magazine - Winter 2024

Algemeen

Een luxueuze lifestyle editie boordevol interessante interviews, inspirerende artikels over onder meer oogverblindende wagens en krachtige kunst en een selectie van de meest fabelachtige woningen uit ons vastgoedaanbod. Veel leesplezier.