Inzichten

Bij Hillewaere Verzekeringen hebben we specifieke en ervaren expertise in huis. Deze kennis delen we graag met u in de vorm van interessante inzichten, relevante contentdossiers en nieuwswaardige artikels rond belangrijke aankondigingen of wetswijzigingen. 

Brandschade

5 tips om brandschade aan uw woning te vermijden

04 jan. 2023
Particulier
De voorbije jaren is het aantal ernstige woningbranden merkbaar gestegen. Waarom? Omdat we nu eenmaal anders leven dan pakweg 20 jaar geleden. Onze huidige woningen staan vol met elektronische apparaten die voortdurend worden opgeladen. We vergeten bovendien al te vaak om onze verzekeringspolis aan te passen. Zo is maar liefst één op de vijf woningen onderverzekerd.
Adobe Stock 233981194

Zorgeloos en goed verzekerd op skivakantie

19 dec. 2022
Particulier
Skiën en snowboarden is vooral veel fun, maar als sneeuwfanaat kan u maar best beslagen op het ijs, en de sneeuw, komen. Een goede voorbereiding is alles. En dan hebben we het niet alleen over het klaarmaken van de skilatten en op het internet zoeken naar de beste après-ski.
Adobe Stock 448395270 150dpi

Cyberverzekering, steeds relevanter bij het toenemend aantal cyberhacks

12 dec. 2022
Onderneming
Wist u dat Belgische ondernemingen jaarlijks samen zo’n 100 miljoen euro losgeld betalen aan cyberhackers? Deze organisaties, groot of klein, vallen ten prooi aan zogenoemde gijzelsoftware waarbij ze geen toegang meer hebben tot hun eigen computernetwerk. Bescherm uw onderneming tegen cyberfraude en dek uzelf in met een cyberverzekering.
Pexels jeshootscom 834892 1

Meerderheid Vlamingen vergeet brandpolis aan te passen na grote binnen- en buitenwerken

13 sep. 2021
Particulier, 
Pers & publiciteit
De Vlamingen hebben vorig jaar massaal de binnen- en/of buitenruimte van hun woning aangepakt. Toch heeft slechts een minderheid ook spontaan zijn brandverzekering aangepast. Liefst één op de vijf woningen blijft zo stevig onderverzekerd en dat is een risicovolle situatie. Zeker nu door corona elektrische toestellen lang draaien en er meer geklust wordt, wat het risico op brand verhoogt.
Hillewaere Rothschild

Rothschild & Co neemt meerderheidsbelang in Hillewaere Groep

03 feb. 2021
Algemeen, 
Pers & publiciteit
Zakenbank Rothschild & Co neemt een meerderheidsbelang in Hillewaere Groep. Beide partijen hebben daarover zopas een overeenkomst gesloten. Concreet stapt Rothschild & Co in het kapitaal van de Antwerpse vastgoed- en verzekeringsspecialist via Five Arrows Principal Investments (FAPI). Met de investering wil FAPI verder groeien in de Europese verzekerings- en vastgoedsector. De leiding van Hillewaere Groep blijft in handen van CEO en oprichter Roel Druyts.
1 2 3