Our job postings

Hillewaere Insurance is a dynamic organisation that achieves excellent service thanks to a committed team. We aim for long-term relationships, both with our clients and our employees. We strive for quality and are therefore always looking for people with a passion for their profession, with the will and potential to grow. People who fit completely within our team in terms of personality and professionalism. The perfect match.

Will you be our new colleague?
Check out our job postings below and apply now.

Pexels andrea piacquadio 840996

Dossierbeheerder BOAR

Ghent, 
BOAR, 
File administrator
Als Dossierbeheerder BOAR sta je in voor de opvolging van de aan jou toegewezen klantendossiers. Je staat je klanten professioneel bij van initiële offerte tot finale polismaak en werkt in tandem samen met een Relatiebeheerder.
Adobe Stock 459178722 150dpi

Administratief Medewerker

Courtray, 
Administratie
Als Administratief Medewerker verwerk je de gegevens van onze klanten en bijhorende polissen in de daarvoor voorziene online systemen, tools en eigen verzekeringsprogramma’s. Je maakt offertes en volgt wijzigingen in polissen op.
Adobe Stock 548538123 150dpi

Dossierbeheerder KMO

Courtray, 
File administrator, 
KMO
Binnen jouw functie als Dossierbeheerder KMO verwerk je de gegevens van onze klanten en bijhorende polissen in de daarvoor voorziene online systemen en tools. Je maakt offertes en volgt wijzigingen in polissen op.
Adobe Stock 289579353 jpeg

Boekhoudkundig Medewerker

Ghent, 
Boekhouding
Als Boekhoudkundig Medewerker sta je in voor de dagdagelijkse verzekeringsboekhouding van het kantoor en ga je planmatig, geconcentreerd en nauwkeurig aan het werk.
Adobe Stock 478175925 150dpi

Relatiebeheerder Particulieren - Vrije Beroepen

Antwerp, 
Relationship administrator, 
Particulieren, 
Vrije Beroepen
In jouw rol als Relatiebeheerder Particulieren - Vrije Beroepen ben je het eerste aanspreekpunt voor onze particuliere klanten, vervul je een adviserende rol en treed je op als expert in alle verzekeringstakken.
Adobe Stock 643859017 150dpi

Relatiebeheerder Ondernemingen Non-Life

Hasselt, 
Relationship administrator, 
Enterprises, 
Non-Life
Als Relatiebeheerder Ondernemingen Non-Life ben je verantwoordelijk voor de volledige opvolging van de aan jou toegewezen verzekeringsdossiers, gaande van offerte tot polisaanmaak en dossierupdates. Naast de Account Manager ben jij het eerste aanspreekpunt bij vragen van klanten.
Adobe Stock 604959723 min

Dossierbeheerder Medical

File administrator, 
Hybride, 
Medical
Je bent het eerste aanspreekpunt voor ons (medisch) expertenteam en je ondersteunt hen in alle facetten van de verzekeringstak Life.
Adobe Stock 157143786 150dpi

Dossierbeheerder Particuliere Verzekeringen

Kapellen, 
File administrator, 
Particulieren
Als Dossierbeheerder Particuliere Verzekeringen ben je het eerste aanspreekpunt voor onze particuliere klanten, vervul je een adviserende rol en treed je op als expert in alle verzekeringstakken.
Adobe Stock 553440079 150dpi

Schadebeheerder

Strombeek, 
Relationship administrator Damage
Als Schadebeheerder volg je voor een gevarieerde klantenportefeuille de schadegevallen op, van de initiële melding tot de afsluiting.
1 2 3