Onze vacatures

Hillewaere Verzekeringen is een dynamische organisatie die dankzij een betrokken team een excellente dienstverlening realiseert. We gaan voor langdurige relaties, zowel met onze klanten als onze medewerkers. We streven naar kwaliteit en zijn dan ook altijd op zoek naar mensen met een passie voor hun vak, met de wil en het potentieel om door te groeien. Mensen die qua persoonlijkheid en professionaliteit volledig binnen ons team passen. De perfecte match.

Word jij onze nieuwe collega?
Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en solliciteer nu.

Adobe Stock 364843654

Dossierbeheerder

Strombeek-Bever, 
Dossierbeheerder

Als Dossierbeheerder sta je in voor de administratieve opvolging van de aan jou toegewezen klantendossiers, bestaande uit particulieren en ondernemingen, en dit binnen verschillende verzekeringstakken.

Adobe Stock 494025455 150 dpi

Relatiebeheerder BOAR Ondernemingen

Antwerpen, 
BOAR, 
Relatiebeheerder, 
Ondernemingen

Als Relatiebeheerder BOAR Ondernemingen voorzie je in een optimale administratieve ondersteuning van je eigen klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor de volledige opvolging van de aan jouw toegewezen verzekeringsdossiers, gaande van offerte tot polisaanmaak en dossierupdates. Naast de Account Manager ben jij het eerste aanspreekpunt bij vragen van klanten.

Adobe Stock 312242689 150dpi

Dossierbeheerder Particuliere Verzekeringen

Turnhout, 
Dossierbeheerder, 
Particulieren
Als Dossierbeheerder Particuliere Verzekeringen ben je het eerste aanspreekpunt voor onze particuliere klanten, vervul je een adviserende rol en treed je op als expert in alle verzekeringstakken.
Adobe Stock 521555212 150dpi

Project Manager IT

Turnhout, 
Project Manager, 
IT

Als Project Manager IT ben je verantwoordelijk voor het hele implementatietraject van (nieuwe) software-oplossingen. De meerderheid draait reeds succesvol in enkele kantoren, maar we willen dit over de hele -snel groeiende- organisatie uitrollen. Schaalbaar. Uniform. Efficiënt. Ook na de implementatie zie je er blijvend op toe dat de nieuwe tools en processen op de juiste manier gebruikt worden door je collega’s in de verschillende kantoren.

Adobe Stock 566633010 150dpi

Schadebeheerder

Kapellen, 
Schadebeheerder

Als Schadebeheerder volg je voor een gevarieerde klantenportefeuille de schadegevallen op, vanaf de melding tot de afsluiting.

Adobe Stock 467982351

Dossierbeheerder Ondernemingen

Kapellen, 
Dossierbeheerder, 
Ondernemingen

Als Dossierbeheerder Ondernemingen sta je in voor het professionele beheer van de verzekeringsdossiers van zelfstandigen en kleine ondernemingen binnen verschillende verzekeringstakken. Op basis van de info die je krijgt van je commerciële collega’s ga je op zoek naar de beste verzekeringsoplossingen voor de klant en werk je offertes op maat uit.

Adobe Stock 422892507

Ervaren Accountmanager

Strombeek-Bever, 
Accountmanager
Als Ervaren Accountmanager neem je een deel van de bestaande klantenportefeuille over en bouw je deze zelfstandig verder uit. Je volgt de leads op die binnenkomen via het kantoor en gaat naar afspraken die voor je worden ingepland door een externe partner. Anderzijds ga je ook actief in je netwerk op zoek naar mogelijke opportuniteiten en diep je bestaande klantenrelaties verder uit.
1 2