Onze vacatures

Hillewaere Insurance is een dynamische organisatie die dankzij een betrokken team een excellente dienstverlening realiseert. We gaan voor langdurige relaties, zowel met onze klanten als onze medewerkers. We streven naar kwaliteit en zijn dan ook altijd op zoek naar mensen met een passie voor hun vak, met de wil en het potentieel om door te groeien. Mensen die qua persoonlijkheid en professionaliteit volledig binnen ons team passen. De perfecte match.

Word jij onze nieuwe collega?
Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en solliciteer nu.

Adobe Stock 577857896 150dpi

Adviseur Employee Benefits

Antwerpen, 
Adviseur, 
Employee Benefits
Ben jij een ervaren Adviseur die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een gedreven persoon die in staat is scherpe analyses te maken en decisionmakers bij onze bedrijfsklanten daarover in heldere taal te adviseren.
Adobe Stock 545872577 150dpi 1

Beheerder Life (Antwerpen Noord)

Antwerpen, 
Leven, 
Beheerder
Als Beheerder Life maak je polissen op, update en beheer je ze, en werk je offertes uit met het oog op de beste tarieven en waarborgen voor de klant. Ook de administratieve verwerking behoort tot jouw takenpakket. Je doet dit voor de regio Antwerpen Noord.
Adobe Stock 447151272 150dpi

Beheerder Life (Antwerpen Zuid)

Antwerpen, 
Leven, 
Beheerder
Als Beheerder Life maak je polissen op, update en beheer je ze, en werk je offertes uit met het oog op de beste tarieven en waarborgen voor de klant. Ook de administratieve verwerking behoort tot jouw takenpakket. Je doet dit voor de regio Antwerpen Zuid.
Adobe Stock 478175925 150dpi

Relatiebeheerder Particulieren - Vrije Beroepen

Antwerpen, 
Relatiebeheerder, 
Particulieren, 
Vrije Beroepen
In jouw rol als Relatiebeheerder Particulieren - Vrije Beroepen ben je het eerste aanspreekpunt voor onze particuliere klanten, vervul je een adviserende rol en treed je op als expert in alle verzekeringstakken.
Adobe Stock 494025455 150 dpi

Relatiebeheerder BOAR Ondernemingen

Antwerpen, 
BOAR, 
Relatiebeheerder, 
Ondernemingen

Als Relatiebeheerder BOAR Ondernemingen voorzie je in een optimale administratieve ondersteuning van je eigen klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor de volledige opvolging van de aan jouw toegewezen verzekeringsdossiers, gaande van offerte tot polisaanmaak en dossierupdates. Naast de Account Manager ben jij het eerste aanspreekpunt bij vragen van klanten.