Onze vacatures

Hillewaere Verzekeringen is een dynamische organisatie die dankzij een betrokken team een excellente dienstverlening realiseert. We gaan voor langdurige relaties, zowel met onze klanten als onze medewerkers. We streven naar kwaliteit en zijn dan ook altijd op zoek naar mensen met een passie voor hun vak, met de wil en het potentieel om door te groeien. Mensen die qua persoonlijkheid en professionaliteit volledig binnen ons team passen. De perfecte match.

Word jij onze nieuwe collega?
Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en solliciteer nu.

Adobe Stock 220313319 min

Beheerder Life (West-Vlaanderen)

Kortrijk, 
Leven, 
Beheerder
Als Beheerder Life in de ruime regio West-Vlaanderen beheer, update en werk je offertes voor onze klanten uit, beantwoord je de dagdagelijkse verzekeringsvragen en neem je ook de administratieve verwerking van dit alles voor jouw rekening.
Adobe Stock 722373438 150dpi

Beheerder Life (Oost-Vlaanderen)

Gent, 
Leven, 
Beheerder
Als Beheerder Life in de ruime regio Oost-Vlaanderen beantwoord je de dagdagelijkse verzekeringsvragen van klanten, update en beheer je polissen en neem je ook de administratieve verwerking van dit alles voor jouw rekening.
Adobe Stock 548538123 150dpi

Beheerder Life (Genk)

Genk, 
Leven, 
Beheerder
In jouw rol als Beheerder Life beheer, update en werk je offertes voor onze klanten uit, beantwoord je de dagdagelijkse verzekeringsvragen en sta je ook in voor de administratieve verwerking van dit alles.
Adobe Stock 545872577 150dpi 1

Technisch Adviseur Life (Antwerpen Noord)

Antwerpen, 
Leven, 
Adviseur
Als Technisch Adviseur Life maak je polissen op, update en beheer je ze, en werk je offertes uit met het oog op de beste tarieven en waarborgen voor de klant. Ook de administratieve verwerking behoort tot jouw takenpakket. Je doet dit voor de regio Antwerpen Noord.
Adobe Stock 447151272 150dpi

Technisch Adviseur Life (Antwerpen Zuid)

Antwerpen, 
Leven, 
Adviseur
Als Technisch Adviseur Life maak je polissen op, update en beheer je ze, en werk je offertes uit met het oog op de beste tarieven en waarborgen voor de klant. Ook de administratieve verwerking behoort tot jouw takenpakket. Je doet dit voor de regio Antwerpen Zuid.