Onze vacatures

Hillewaere Verzekeringen is een dynamische organisatie die dankzij een betrokken team een excellente dienstverlening realiseert. We gaan voor langdurige relaties, zowel met onze klanten als onze medewerkers. We streven naar kwaliteit en zijn dan ook altijd op zoek naar mensen met een passie voor hun vak, met de wil en het potentieel om door te groeien. Mensen die qua persoonlijkheid en professionaliteit volledig binnen ons team passen. De perfecte match.

Word jij onze nieuwe collega?
Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en solliciteer nu.

Adobe Stock 157143786 150dpi

Dossierbeheerder Particuliere Verzekeringen

Kapellen, 
Dossierbeheerder, 
Particulieren
Als Dossierbeheerder Particuliere Verzekeringen ben je het eerste aanspreekpunt voor onze particuliere klanten, vervul je een adviserende rol en treed je op als expert in alle verzekeringstakken.
Adobe Stock 566633010 150dpi

Schadebeheerder

Kapellen, 
Schadebeheerder

Als Schadebeheerder volg je voor een gevarieerde klantenportefeuille de schadegevallen op, vanaf de melding tot de afsluiting.

Adobe Stock 467982351

Dossierbeheerder Ondernemingen

Kapellen, 
Dossierbeheerder, 
Ondernemingen

Als Dossierbeheerder Ondernemingen sta je in voor het professionele beheer van de verzekeringsdossiers van zelfstandigen en kleine ondernemingen binnen verschillende verzekeringstakken. Op basis van de info die je krijgt van je commerciële collega’s ga je op zoek naar de beste verzekeringsoplossingen voor de klant en werk je offertes op maat uit.