Onze vacatures

Hillewaere Verzekeringen is een dynamische organisatie die dankzij een betrokken team een excellente dienstverlening realiseert. We gaan voor langdurige relaties, zowel met onze klanten als onze medewerkers. We streven naar kwaliteit en zijn dan ook altijd op zoek naar mensen met een passie voor hun vak, met de wil en het potentieel om door te groeien. Mensen die qua persoonlijkheid en professionaliteit volledig binnen ons team passen. De perfecte match.

Word jij onze nieuwe collega?
Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en solliciteer nu.

Adobe Stock 157143786 150dpi

Dossierbeheerder Particuliere Verzekeringen

Kapellen, 
Dossierbeheerder, 
Particulieren
Als Dossierbeheerder Particuliere Verzekeringen ben je het eerste aanspreekpunt voor onze particuliere klanten, vervul je een adviserende rol en treed je op als expert in alle verzekeringstakken.
Adobe Stock 553440079 150dpi

Schadebeheerder

Strombeek-Bever, 
Schadebeheerder
Als Schadebeheerder volg je voor een gevarieerde klantenportefeuille de schadegevallen op, van de initiële melding tot de afsluiting.
Adobe Stock 364843654

Dossierbeheerder

Strombeek-Bever, 
Dossierbeheerder

Als Dossierbeheerder sta je in voor de administratieve opvolging van de aan jou toegewezen klantendossiers, bestaande uit particulieren en ondernemingen, en dit binnen verschillende verzekeringstakken.

Adobe Stock 588310218 min

Schadebeheerder

Schilde, 
Schadebeheerder
Als Schadebeheerder volg je voor een gevarieerde klantenportefeuille de schadegevallen op, van de initiële melding tot de afsluiting.
1200 X628 Vacatures Holding23 HR

Talent Specialist

Turnhout, 
HR
Als Talent Specialist ben jij verantwoordelijk voor het A tot Z talentmanagement, waarbij het jouw taak is om de juiste talenten aan te trekken en daarnaast ook in te zetten op werkgeluk bij Hillewaere. Je ondersteunt de leidinggevenden om hun teams naar een hoger niveau te tillen en ziet erop toe dat de juiste personen op de juiste plaats zitten.
Adobe Stock 494025455 150 dpi

Relatiebeheerder BOAR Ondernemingen

Antwerpen, 
BOAR, 
Relatiebeheerder, 
Ondernemingen

Als Relatiebeheerder BOAR Ondernemingen voorzie je in een optimale administratieve ondersteuning van je eigen klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor de volledige opvolging van de aan jouw toegewezen verzekeringsdossiers, gaande van offerte tot polisaanmaak en dossierupdates. Naast de Account Manager ben jij het eerste aanspreekpunt bij vragen van klanten.

Adobe Stock 422656404 150

Dossierbeheerder Ondernemingen

Turnhout, 
Dossierbeheerder, 
Ondernemingen
Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen ben je verantwoordelijk voor de volledige opvolging van de verzekeringsdossiers van een gevarieerde klantenportefeuille bestaande uit ondernemingen, zelfstandigen en hun gezin.
Adobe Stock 312242689 150dpi

Dossierbeheerder Particuliere Verzekeringen

Turnhout, 
Dossierbeheerder, 
Particulieren
Als Dossierbeheerder Particuliere Verzekeringen ben je het eerste aanspreekpunt voor onze particuliere klanten, vervul je een adviserende rol en treed je op als expert in alle verzekeringstakken.
Adobe Stock 521555212 150dpi

Project Manager IT

Turnhout, 
Project Manager, 
IT

Als Project Manager IT ben je verantwoordelijk voor het hele implementatietraject van (nieuwe) software-oplossingen. De meerderheid draait reeds succesvol in enkele kantoren, maar we willen dit over de hele -snel groeiende- organisatie uitrollen. Schaalbaar. Uniform. Efficiënt. Ook na de implementatie zie je er blijvend op toe dat de nieuwe tools en processen op de juiste manier gebruikt worden door je collega’s in de verschillende kantoren.

1 2 3