Onze vacatures

Hillewaere Verzekeringen is een dynamische organisatie die dankzij een betrokken team een excellente dienstverlening realiseert. We gaan voor langdurige relaties, zowel met onze klanten als onze medewerkers. We streven naar kwaliteit en zijn dan ook altijd op zoek naar mensen met een passie voor hun vak, met de wil en het potentieel om door te groeien. Mensen die qua persoonlijkheid en professionaliteit volledig binnen ons team passen. De perfecte match.

Word jij onze nieuwe collega?
Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en solliciteer nu.

Adobe Stock 549947176 150dpi

Relatiebeheerder Particulieren Non-Life

Hasselt, 
Relatiebeheerder, 
Particulieren, 
Non-Life
Als Relatiebeheerder Particulieren Non-Life sta je in voor de opvolging van de aan jou toegewezen verzekeringsdossiers van particulieren klanten. Hiervoor werk je nauw samen met je collega’s Adviseurs om zo een duurzame connectie met de klant op te bouwen.
Adobe Stock 189222721 150dpi

Relatiebeheerder Ondernemingen Non-Life

Hasselt, 
Relatiebeheerder, 
Ondernemingen, 
Non-Life
Als Relatiebeheerder Ondernemingen Non-Life ben je verantwoordelijk voor de volledige opvolging van de aan jouw toegewezen verzekeringsdossiers, gaande van offerte tot polisaanmaak en dossierupdates. Naast de Accountmanager ben jij het eerste aanspreekpunt bij vragen van klanten.
Adobe Stock 588310218 150dpi

Schadebeheerder

Turnhout, 
Schadebeheerder
Als Schadebeheerder Verzekeringen volg je voor een gevarieerde klantenportefeuille de schadegevallen op, van de initiële melding tot de afsluiting. Je verzorgt proactief de telefonische en schriftelijke communicatie met alle betrokken partijen (verzekerden, makelaar, agenten, verzekeraars etc.).
Adobe Stock 467982351 150dpi

Adviseur Verzekeringen

Kapellen, 
Adviseur
Als Adviseur Verzekeringen sta je in voor de opvolging van de aan jou toegewezen verzekeringsdossiers. Of je nu gespecialiseerd bent in het servicen van KMO’s of particuliere klanten, wij verwelkomen elk ervaren profiel met open armen.
Adobe Stock 549721593 150dpi

Adviseur Particulieren Productie en Schade

Kortrijk, 
Particulieren, 
Adviseur
Als Adviseur Particulieren Productie en Schade kan je rekenen op een gevarieerde functie met veelzijdige contacten. Als productiebeheerder sta je in voor de administratie van verzekeringsdossiers, als schadebeheerder beheer je volledig zelfstandig de schadedossiers.
Shutterstock 263495984 150dpi

Medewerker Debiteurenbeheer

Turnhout, 
Boekhouding
Als Medewerker Debiteurenbeheer sta je in voor de dagdagelijkse verzekeringsboekhouding van onze kantoren. Je werkt planmatig, geconcentreerd en nauwkeurig en bent graag de rots in de branding binnen een dynamisch en succesvol makelaarskantoor.
Adobe Stock 251709364 150dpi

Adviseur KMO

Schilde, 
KMO, 
Adviseur
Als Adviseur KMO sta je in voor de telefonische en administratieve opvolging van de aan jou toegewezen verzekeringsdossiers van KMO-klanten.
Adobe Stock 220313319 min

Beheerder Life (West-Vlaanderen)

Kortrijk, 
Leven, 
Beheerder
Als Beheerder Life in de ruime regio West-Vlaanderen beheer, update en werk je offertes voor onze klanten uit, beantwoord je de dagdagelijkse verzekeringsvragen en neem je ook de administratieve verwerking van dit alles voor jouw rekening.
Adobe Stock 722373438 150dpi

Beheerder Life (Oost-Vlaanderen)

Gent, 
Leven, 
Beheerder
Als Beheerder Life in de ruime regio Oost-Vlaanderen beantwoord je de dagdagelijkse verzekeringsvragen van klanten, update en beheer je polissen en neem je ook de administratieve verwerking van dit alles voor jouw rekening.
1 2