Onze vacatures

Hillewaere Verzekeringen is een dynamische organisatie die dankzij een betrokken team een excellente dienstverlening realiseert. We gaan voor langdurige relaties, zowel met onze klanten als onze medewerkers. We streven naar kwaliteit en zijn dan ook altijd op zoek naar mensen met een passie voor hun vak, met de wil en het potentieel om door te groeien. Mensen die qua persoonlijkheid en professionaliteit volledig binnen ons team passen. De perfecte match.

Word jij onze nieuwe collega?
Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en solliciteer nu.

Adobe Stock 212739418

Administratief Medewerker

Kortrijk, 
Administratief Medewerker
Als Administratief Medewerker verwerk je de gegevens van onze klanten en bijhorende polissen in de daarvoor voorziene online systemen en tools. Je maakt offertes en volgt wijzigingen in polissen op.
Adobe Stock 440503462

Accountmanager Ondernemingen

Accountmanager, 
Ondernemingen, 
Turnhout

Vanuit je expertise en oprechte interesse in je klanten en producten, bouw je met hen een langetermijnrelatie op in het advies met betrekking tot hun verzekeringsdossiers. Je werkt samen met een vast team van onderschrijvers die je ondersteunen in marktvergelijkingen, administratieve opvolging en het dagdagelijks beheer van je klanten.

Adobe Stock 467982351

Dossierbeheerder Ondernemingen

Kapellen, 
Dossierbeheerder, 
Ondernemingen

Als Dossierbeheerder Ondernemingen sta je in voor het professionele beheer van de verzekeringsdossiers van zelfstandigen en kleine ondernemingen binnen verschillende verzekeringstakken. Op basis van de info die je krijgt van je commerciële collega’s ga je op zoek naar de beste verzekeringsoplossingen voor de klant en werk je offertes op maat uit.

Adobe Stock 449752042 150dpi

Dossierbeheerder Leven

Destelbergen, 
Dossierbeheerder, 
Leven

De hoofddoelstelling van de job als Dossierbeheerder Leven is dat de samenwerking en ondersteuning van de Relatiebeheerder tiptop verloopt en dat jullie als tandem de afdeling ‘Leven’ vertegenwoordigen. Je staat in voor de opvolging van de aan jou toegewezen klantendossiers.

Adobe Stock 494025455 150 dpi

Relatiebeheerder BOAR

Antwerpen, 
Relatiebeheerder, 
BOAR

Als Relatiebeheerder BOAR voorzie je in een optimale administratieve ondersteuning van je eigen klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor de volledige opvolging van de aan jouw toegewezen verzekeringsdossiers, gaande van offerte tot polisaanmaak en dossierupdates. Naast de Account Manager ben jij het eerste aanspreekpunt bij vragen van klanten.

Adobe Stock 364843654

Junior Relatiebeheerder

Strombeek, 
Relatiebeheerder, 
BOAR

Als Junior Relatiebeheerder sta je in voor de administratieve opvolging van de aan jou toegewezen klantendossiers, bestaande uit particulieren en ondernemingen, en dit binnen verschillende verzekeringstakken.

Adobe Stock 422892507

Ervaren Accountmanager

Strombeek, 
Accountmanager
Als Ervaren Accountmanager neem je een deel van de bestaande klantenportefeuille over en bouw je deze zelfstandig verder uit. Je volgt de leads op die binnenkomen via het kantoor en gaat naar afspraken die voor je worden ingepland door een externe partner. Anderzijds ga je ook actief in je netwerk op zoek naar mogelijke opportuniteiten en diep je bestaande klantenrelaties verder uit.
Adobe Stock 279634992

Dossierbeheerder BOAR

Destelbergen, 
Dossierbeheerder, 
BOAR

Als Dossierbeheerder BOAR sta je in voor de administratieve opvolging van de aan jou toegewezen klantendossiers. Hiervoor werk je nauw samen met je collega’s Relatiebeheerders.

Adobe Stock 233349161

Relatiebeheerder BOAR Ondernemingen

Relatiebeheerder, 
Ondernemingen, 
Turnhout
De hoofddoelstelling van jouw job als Relatiebeheerder BOAR Ondernemingen is dat de samenwerking met en ondersteuning van de Commercieel Adviseur tiptop verloopt, en dat jullie als tandem de klant naar wens verder helpen.