Onze vacatures

Hillewaere Verzekeringen is een dynamische organisatie die dankzij een betrokken team een excellente dienstverlening realiseert. We gaan voor langdurige relaties, zowel met onze klanten als onze medewerkers. We streven naar kwaliteit en zijn dan ook altijd op zoek naar mensen met een passie voor hun vak, met de wil en het potentieel om door te groeien. Mensen die qua persoonlijkheid en professionaliteit volledig binnen ons team passen. De perfecte match.

Word jij onze nieuwe collega?
Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en solliciteer nu.

Adobe Stock 325964339

Grafisch Vormgever

Turnhout
Als Grafisch Vormgever hou je je bezig met de offline (brochures, folders, affiches, flyers) en online designs (socials, websites, interne en externe mailings, algemene communicatie, opmaak digitale tools) binnen Hillewaere.
Adobe Stock 541411958

Dossierbeheerder BOAR

Gent, 
BOAR, 
Dossierbeheerder
Als Dossierbeheerder BOAR sta je in voor de opvolging van de aan jou toegewezen verzekeringsdossiers van zelfstandigen en ondernemingen. Hiervoor werk je nauw samen met je collega’s Relatiebeheerders en word je ondersteund door Administratieve Beheerders.
Adobe Stock 197236028

Relatiebeheerder BOAR

Gent, 
BOAR, 
Relatiebeheerder
Als Relatiebeheerder BOAR wil je het beste voor je klanten. Je adviseert hen op een proactieve en informatieve manier.
Adobe Stock 459178722 150dpi 1

Ondersteunend Dossierbeheerder BOAR

Gent, 
BOAR, 
Dossierbeheerder
Als Ondersteunend Dossierbeheerder BOAR wil je het beste voor de klanten. Je werkt samen in team om een vlotte dienstverlening mogelijk te maken door administratieve taken te behartigen.
Adobe Stock 478175925 150dpi

Relatiebeheerder Particulieren - Vrije Beroepen

Antwerpen, 
Relatiebeheerder, 
Particulieren, 
Vrije Beroepen
In jouw rol als Relatiebeheerder Particulieren - Vrije Beroepen ben je het eerste aanspreekpunt voor onze particuliere klanten, vervul je een adviserende rol en treed je op als expert in alle verzekeringstakken.
Adobe Stock 157143786 150dpi

Dossierbeheerder Particuliere Verzekeringen

Kapellen, 
Dossierbeheerder, 
Particulieren
Als Dossierbeheerder Particuliere Verzekeringen ben je het eerste aanspreekpunt voor onze particuliere klanten, vervul je een adviserende rol en treed je op als expert in alle verzekeringstakken.
Adobe Stock 553440079 150dpi

Schadebeheerder

Strombeek-Bever, 
Schadebeheerder
Als Schadebeheerder volg je voor een gevarieerde klantenportefeuille de schadegevallen op, van de initiële melding tot de afsluiting.
Adobe Stock 364843654

Dossierbeheerder

Strombeek-Bever, 
Dossierbeheerder

Als Dossierbeheerder sta je in voor de administratieve opvolging van de aan jou toegewezen klantendossiers, bestaande uit particulieren en ondernemingen, en dit binnen verschillende verzekeringstakken.

Adobe Stock 494025455 150 dpi

Relatiebeheerder BOAR Ondernemingen

Antwerpen, 
BOAR, 
Relatiebeheerder, 
Ondernemingen

Als Relatiebeheerder BOAR Ondernemingen voorzie je in een optimale administratieve ondersteuning van je eigen klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor de volledige opvolging van de aan jouw toegewezen verzekeringsdossiers, gaande van offerte tot polisaanmaak en dossierupdates. Naast de Account Manager ben jij het eerste aanspreekpunt bij vragen van klanten.

1 2