Onze vacatures

Hillewaere Verzekeringen is een dynamische organisatie die dankzij een betrokken team een excellente dienstverlening realiseert. We gaan voor langdurige relaties, zowel met onze klanten als onze medewerkers. We streven naar kwaliteit en zijn dan ook altijd op zoek naar mensen met een passie voor hun vak, met de wil en het potentieel om door te groeien. Mensen die qua persoonlijkheid en professionaliteit volledig binnen ons team passen. De perfecte match.

Word jij onze nieuwe collega?
Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en solliciteer nu.

Pexels andrea piacquadio 840996

Dossierbeheerder BOAR

Gent, 
BOAR, 
Dossierbeheerder
Als Dossierbeheerder BOAR sta je in voor de administratieve opvolging van de aan jou toegewezen verzekeringsdossiers van zelfstandigen en kleine ondernemingen. Hiervoor werk je nauw samen met je collega’s Relatiebeheerders.
Adobe Stock 548538123 150dpi

Dossierbeheerder KMO

Kortrijk, 
Dossierbeheerder, 
KMO
Binnen jouw functie als Dossierbeheerder KMO verwerk je de gegevens van onze klanten en bijhorende polissen in de daarvoor voorziene online systemen en tools. Je maakt offertes en volgt wijzigingen in polissen op.
Adobe Stock 604959723 min

Dossierbeheerder Medical

Dossierbeheerder, 
Hybride, 
Medical
Als Dossierbeheerder Medical ben je het eerste aanspreekpunt voor ons (medisch) expertenteam en ondersteun je hen in alle facetten van de verzekeringstak Life.
Adobe Stock 157143786 150dpi

Dossierbeheerder Particuliere Verzekeringen

Kapellen, 
Dossierbeheerder, 
Particulieren
Als Dossierbeheerder Particuliere Verzekeringen ben je het eerste aanspreekpunt voor onze particuliere klanten, vervul je een adviserende rol en treed je op als expert in alle verzekeringstakken.
Adobe Stock 364843654

Dossierbeheerder

Strombeek-Bever, 
Dossierbeheerder

Als Dossierbeheerder sta je in voor de administratieve opvolging van de aan jou toegewezen klantendossiers, bestaande uit particulieren en ondernemingen, en dit binnen verschillende verzekeringstakken.

Adobe Stock 312242689 150dpi

Dossierbeheerder Particuliere Verzekeringen

Turnhout, 
Dossierbeheerder, 
Particulieren
Als Dossierbeheerder Particuliere Verzekeringen ben je het eerste aanspreekpunt voor onze particuliere klanten, vervul je een adviserende rol en treed je op als expert in alle verzekeringstakken.
Adobe Stock 467982351

Dossierbeheerder Ondernemingen

Kapellen, 
Dossierbeheerder, 
Ondernemingen

Als Dossierbeheerder Ondernemingen sta je in voor het professionele beheer van de verzekeringsdossiers van zelfstandigen en kleine ondernemingen binnen verschillende verzekeringstakken. Op basis van de info die je krijgt van je commerciële collega’s ga je op zoek naar de beste verzekeringsoplossingen voor de klant en werk je offertes op maat uit.